Βίντεο: Pestaola.gr Case Study @ SEO Workshop

Την προηγούμενη Παρασκευή βρέθηκα στο SEO Workshop, ένα sub Open Coffee event, που έγινε στο Nixon. Μία από τις παρουσιάσεις που βιντεοσκόπησα ήταν αυτή του Στέφανου Κωφόπουλου (titanas) από το pestaola.gr, ο οποίος μας μίλησε για την εμπειρία του όσον αφορά το SEO μέσα από το blog του.

Στο βίντεο θα τον ακούσετε να μιλάει για την κίνηση του pestaola.gr μέσα από τις μηχανές αναζήτησης, τα εργαλεία και τα plugins που χρησιμοποιεί στο blog του, καθώς και άλλα tips που δίνει ο ίδιος ώστε να είναι το blog σας φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.

Ακολουθεί και η παρουσίαση του Στέφανου, που ανέβασε ο ίδιος στο Slideshare.

13 Σχόλια
 • Avatar
  Titanas

  @Vicki Kolovou i hear ya but i do what i have to do. If wrong god damn me

 • Avatar
  Ντίνος

  Έλεος με τις αγγλικές λέξεις μέσα στον ελληνικό λόγο. «‘Ατομα με disabilities!»

 • Avatar
  Vicki Kolovou

  Θα πω ψέμματα εαν πω ότι με πειράξανε οι φωτογραφίες των κοριτσιών. Άλλωστε τα διάφορα stunts είναι το στύλ του Στέφανου…
  Από την άλλη όμως θα πω το εξής. Ως κάποια που ασχολείται πολύ με το WordPress και που θεωρώ ότι ξέρω αρκετά καλό SEO, Στέφανε είχες μερικά πολύ(!) καλά πράγματα να πείς, απλά φοβάμαι ότι χάθηκαν στον θόρυβο των …εφέ που χρησιμοποιήσες! Keep it simple next time…you don’t need to impress us. You do that with your work.

 • Avatar
  Δημήτρης

  @Marios

  Γνωρίζεις προσωπικά τον Στέφανο και τον κατατάσεις στην κατηγορία “τελειώσει το λύκειο” ? Σίγουρα όχι γιατί αν τον γνώριζες θα ήξερες ότι δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
  Όσο για το χειροκρότημα… χιούμορ.. απλά… δεν φαίνεται να είχε άλλη πρόθεση.

 • Avatar
  Titanas

  @Λίνα Προφανώς έχασες το νόημα της κυρίας με τα αστεράκια πάνω από το στήθος της και το κείμενο που την συνόδευε

  @Ελένη Ατυχέστατη says who? Ήταν επιλογή μου να κάνω την παρουσίαση με αυτό τον τρόπο γιατί έτσι απλά ήθελα. Την επόμενη φορά θέλω από εσένα φωτογραφίες 1. υψηλής ανάλυσης 2. δωρεάν 3. να μην δείχνουν ακριβώς κάτι αλλά να ταιριάζουν στην παρουσίαση μου 4. προκαλέσουν το ενδιαφέρον. Αναμένω πηγές

  @Marios Σπουδές έχω ολοκληρώσει, certificate έχω σε διάφορα πράγματα, τσόντα δεν ήταν τίποτα απολύτως. Μάλλον έχεις πρόβλημα αντίληψης της πραγματικότητας

 • Avatar
  Ντίνος

  Την επόμενη φορά περιμένω και βίντεο απο youporn.

 • Avatar
  Marios

  Λογικό, ένας άνθρωπος χωρίς εφόδια (=σπουδές), που τρέχει ένα blog που λέει ότι είναι το καλύτερο (ψωνέ δήλωση), καλείται να κάνει μια ομιλία και ζητάει χειροκρότημα στην αρχή (!) λέγοντας απλά καλησπέρα! Μα ποιος είσαι;!

  Μην βάζετε σε παρουσιάσεις ανθρώπους που έχουν απλά «τελειώσει το λύκειο», θα σας λένε όλο βρισιές και θα δείχνουν τσόντες (με το συμπάθειο) χωρίς να σέβονται το κοινό. Ήμουν εκεί και δεν θα ξαναέρθω αν συνεχίσετε έτσι. Και καλά εμάς, δεν ντραπήκατε την εκπρόσωπο της Google, μια κυρία, που αναγκάστηκε να βλέπει και να ακούει αυτές τις βλακείες;

 • Avatar
  Ελένη

  Η επιλογή των sexy φωτογραφιών ήταν ατυχέστατη και βαρετά σεξιστική. Ήμουν εκεί. Ο λόγος επίσης βαρετά και αδικαιολόγητα γεμάτος με αθυροστομίες. Ελπίζω πως ο Στέφανος στο μέλλον θα μας εντυπωσιάσει με πιο ενδιαφέρουσες και καινοτόμες παρουσιάσεις.

 • Avatar
  Λίνα

  Δεν μου άρεσε η παρουσίαση, τι είναι αυτά τα άσχετα γυμνά; τι κοινό είχε; αγοράκια μόνο μάλλον ε;

 • Avatar
  George Chatzimanolis

  Thanks για την κάλυψη. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο για εμάς που δεν καταφέραμε να έρθουμε.

 • Avatar
  RivE

  Χρήσιμα tips από Titana και pestaola.gr
  Thanks Guys!!

 • Avatar
  Daffy

  Good stuff!
  Πολύ χρήσιμο το Google insights, thanks Στέφανε.
  Επίσης όποιος δεν χρησιμοποιεί alt text, πρέπει να εξαφανιστεί απλώς. 😛

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!