Αυξήσεις – φωτιά εισηγείται ο πρόεδρος της ΔΕΗ

Για ακόμα μια φορά σκέφτεται να αναγκάσει τους καταναλωτές να βάλουν το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη ο πρόεδρος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος, που εισηγήθηκε αυξήσεις στα τιμολόγια μέχρι 30% στα νοικοκυριά και μέχρι 22% στις βιομηχανίες, ενώ έφερε και πάλι στην επιφάνεια το θέμα επιβολής ρήτρας καυσίμων στα τιμολόγια.

Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε τη νύφη… Το ρεύμα – ρευματάκι θα πούμε και νομίζω ότι πλέον επιβάλλεται να ελέγχουμε πόση ενέργεια καταναλώνουν οι ηλεκτρικές συσκευές που αγοράζουμε όχι μόνο για περιβαλλοντικούς σκοπούς, αλλά και για να προφυλάξουμε όσο είναι δυνατόν την τσέπη μας.

Στο μεταξύ η ο κος Αθανασόπουλος παρουσίασε και τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης για το πρώτο εννιάμηνο του τρέχοντος έτους, από τα οποία προκύπτουν κέρδη 76,6 εκατομμυρίων ευρώ, μειωμένα κατά 27% σε σχέση με πέρυσι που ήταν 105 εκατομμύρια ευρώ. Δείτε αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα.

[via, photo via]

1 Σχόλιο
 • Avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ Τ.

  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ?
  ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
  ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ?
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ? ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΔΗ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΑΜΗΛΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!