Αρκετά φιλόδοξη η Acer

Μπορεί να έχουμε αρκετό καιρό να ακούσουμε κάποιο νέο για τα κινητά που θα κυκλοφορήσει η Acer μέσα στον χρόνο, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα ο επικεφαλής του τμήματος έξυπνων φορητών συσκευών της εταιρείας, Aymar de Lencquesaing, έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για τους ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους της.

Τα κινητά που μας είχε παρουσιάσει η Acer στα πλαίσια του Mobile World Congress 2009 ετοιμάζονται σιγά – σιγά να βγουν στην αγορά, οπότε ήταν λογικό να ανακοινωθούν και οι στόχοι της εταιρείας για το τμήμα κινητής τηλεφωνίας.

Ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής υπολογιστών στον κόσμο, σκοπεύει να διαθέσει στην παγκόσμια αγορά μέσα στο 2010 περισσότερα από ένα εκατομμύριο smartphones, ενώ έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση μεριδίου 6% έως 7% της αγοράς των smartphones μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του Aymar de Lencquesaing, έως το 2011 οι πωλήσεις των κινητών τηλεφώνων θα συμβάλλουν στο 10% των συνολικών εσόδων της εταιρείας.

Επίσης η Acer σκοπεύει έως το 2012 να έχει κατακτήσει μία από τις πέντε κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη των κατασκευαστών «έξυπνων» τηλεφώνων. Αν και οι στόχοι είναι αρκετά φιλόδοξοι, οι αναλυτές πιστεύουν ότι μια τόσο μεγάλη εταιρεία μπορεί να τους πετύχει, αφού θα διαθέσει 9 μοντέλα στην αγορά μόνο μέσα στο 2009.

[via]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

5 Απαντήσεις

  1. Το Πλαίσιο κάλυπτε μόνο όσα είχαν αγοραστεί από το ίδιο το Πλαίσιο και απλά αναλάμβανε την αποστολή τους για επισκευή στο service της Γερμανίας. Για όσα είχαν αγοραστεί από e-shops του εξωτερικού το Πλαίσιο δεν αναλάμβανε καν αυτήν την αποστολή και οι χρήστες ακολουθούν τις οδηγίες του εκάστοτε e-shop.

    Αυτά που λένε για πανευρωπαϊκές εγγυήσεις είναι πονεμένη ιστορία και ισχύουν μόνο για ευρωπαϊκές χώρες (η Ελλάδα φυσικά εξαιρείται). Εγώ το δικό μου το έχω αγοράσει από Expansys και κάνω το σταυρό μου να μη χρειαστεί επισκευή!

  2. Νομίζω οτι όταν ερχόντουσαν στην Ελλάδα το service το κάλυπτε το πλαίσιο γιατί ήταν και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος!! Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται!!

  3. Εγώ πριν μερικές εβδομάδες πήρα ένα X600 και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα.

    Το βασικότερο πρόβλημα που βλέπω είναι η έλλειψη υποστήριξης (λογικό αν είχαν στο μυαλό τους την εξαγορά τον τελευταίο καιρό…), κάτι που δεν βλέπω να λύνεται μετά την εξαγορά από την Acer (δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για την υποστήριξή τους…).

  4. Σαν χρήστης συσκευής ΕΤΕΝ, είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι θα σκαρώσει από εδώ και πέρα η Acer μετά την εξαγορά της ETEN…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.