Από το κακό στο χειρότερο η «μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας» dte

Αναρωτιέται ο Σίμος στο bfax.gr «ούτε μια σωστή έκθεση τεχνολογίας δε μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη χώρα;» και φοβάμαι ότι θα πρέπει να συμφωνήσω, όπως φαντάζομαι ότι συμφωνούν όσοι πήγαν το Σαββατοκύριακο στην έκθεση dte 2008 στο Expo Athens.

Ακόμα και φίλοι – γνωστοί που πήγαν μου είπαν τα χειρότερα. Μεγάλες εταιρείες που συμμετείχαν άλλες χρονιές φέτος δεν έστησαν περίπτερο στο Expo Athens. Παραδείγματα; ΟΤΕ, Ace Hellas, Oktabit και άλλες… Αντίθετα, μεγάλο χώρο κατέλαβαν εταιρείες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό, όπως προβολείς για μαγαζιά κλπ…

Σιγά-σιγά όπως πάμε και αυτή η έκθεση δε θα συνεχιστεί, αφού όπως βλέπω όλοι λέμε «κάθε πέρυσι και καλύτερα»… Και μάλλον θα έχει την κατάληξη της έκθεσης «Ήχος – Εικόνα» που γινόταν κάθε χρόνο και φέτος σταμάτησε.

Για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα διαβάστε τον Σίμο.

[photo by striatic]

4 Σχόλια
 • Avatar
  afroditi

  i koroidia i ekthesi..2 orofoi mono kai mono mousiki texnologia kai eksoplismo magazion..are grecia me ta mpouzoukia sou…giati den to metonomazan digital skiladiko expo?

 • Avatar
  theinsider

  καθε προπερσι και καλυτεραααα….!…που ειναι η Comdex τοτε που γινοταν στο Μαρουσσι και γινοταν χαμος…?….καθοσουνα με τισ ωρες….?….και απο εταιριες χαμοοοοος…μεχρι και την Silicon Graphics ειχε….!….ελεοοοος….

 • Avatar
  Τάσος Βελιάδης

  πραγματικά μια έκθση τεχνολογίας αν δεν έχει όλες τις εταιρίες κινητών καθώς και εταιρίες με πολογιστές και video games δεν λέει .

 • Avatar
  Giama

  dte sucked… ακόμα λυπάμαι για το δίωρο που έχασα (μαζί με το πήγαινε έλα και το φαΐ στο κυλικείο)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα