Από το κακό στο χειρότερο η “μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας” dte

Αναρωτιέται ο Σίμος στο bfax.gr “ούτε μια σωστή έκθεση τεχνολογίας δε μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη χώρα;” και φοβάμαι ότι θα πρέπει να συμφωνήσω, όπως φαντάζομαι ότι συμφωνούν όσοι πήγαν το Σαββατοκύριακο στην έκθεση dte 2008 στο Expo Athens.

Ακόμα και φίλοι – γνωστοί που πήγαν μου είπαν τα χειρότερα. Μεγάλες εταιρείες που συμμετείχαν άλλες χρονιές φέτος δεν έστησαν περίπτερο στο Expo Athens. Παραδείγματα; ΟΤΕ, Ace Hellas, Oktabit και άλλες… Αντίθετα, μεγάλο χώρο κατέλαβαν εταιρείες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό, όπως προβολείς για μαγαζιά κλπ…

Σιγά-σιγά όπως πάμε και αυτή η έκθεση δε θα συνεχιστεί, αφού όπως βλέπω όλοι λέμε “κάθε πέρυσι και καλύτερα”… Και μάλλον θα έχει την κατάληξη της έκθεσης “Ήχος – Εικόνα” που γινόταν κάθε χρόνο και φέτος σταμάτησε.

Για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα διαβάστε τον Σίμο.

[photo by striatic]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

  1. i koroidia i ekthesi..2 orofoi mono kai mono mousiki texnologia kai eksoplismo magazion..are grecia me ta mpouzoukia sou…giati den to metonomazan digital skiladiko expo?

  2. καθε προπερσι και καλυτεραααα….!…που ειναι η Comdex τοτε που γινοταν στο Μαρουσσι και γινοταν χαμος…?….καθοσουνα με τισ ωρες….?….και απο εταιριες χαμοοοοος…μεχρι και την Silicon Graphics ειχε….!….ελεοοοος….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.