Αν αυτά συμβαίνουν στην αστυνομία τότε δεν πάμε καθόλου καλά!


Το παραπάνω βιντεάκι το είδα σε post του Νίκου στο Nylon, ο οποίος το πρωτοείδε εδώ. Εάν πράγματι αυτό το βιντεάκι είναι μέσα από αστυνομικό τμήμα, τότε δε ξέρω τι να πω, τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει πολύ και κάθε μέρα ξεφεύγουν όλο και περισσότερο! Στο βίντεο φαίνεται ο τρόπος που αντιμετωπίζονται δύο μετανάστες στο τμήμα. Τους βάζουν να χτυπάει ο ένας τον άλλο κλπ.. Μπορεί να έχουν κάνει οτιδήποτε αυτοί, να έκλεψαν, να χτύπησαν κλπ, αλλά τέτοια αντιμετώπιση από τα “όργανα της τάξης” δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση!! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ο Καραμανλής οφείλει να στείλει τον Πολύδωρα και όλους τους ανευθυνο-υπεύθυνους της αστυνομίας στα σπίτια τους!

Update: Είδα πριν από λίγο το θέμα και στο Mega, ενώ στο site του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης ανέβηκε πριν από λίγο δήλωση του κου Πολύδωρα σχετικά με το θέμα:

«Η πράξη (που είδα στο DVD η οποία έλαβε χώρα στο Α.Τ. Ομονοίας στις 24-06-2006) είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Προσβάλλει ευθέως τον πολιτισμό μας και θίγει βάναυσα το κύρος της Αστυνομίας. Oι υπεύθυνοι αστυνομικοί θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ήδη τίθεται σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας, δράστης του επεισοδίου, και μετακινείται ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας. Η μεταχείριση των κρατουμένων πρέπει να γίνεται με απόλυτο σεβασμό στα κατά το Σύνταγμα και τον Νόμο δικαιώματά τους. Κάθε μορφή κατάχρησης εξουσίας θα αντιμετωπίζεται με την μέγιστη αυστηρότητα προκειμένου να μη δημιουργείται ούτε η ελάχιστη σκιά στον τρόπο λειτουργίας της Αστυνομίας . Ως προς το ποινικό μέρος σχηματίζεται δικογραφία που υποβάλλεται αμέσως στον Εισαγγελέα».

Ωραία, πάλι στα μαλακά πέφτουν. Τώρα εμένα γιατί κάτι μου λέει ότι μετά από λίγο καιρό ο δράστης αρχιφύλακας θα επιστρέψει στην υπηρεσία και ο διοικητής που μετακινείται τώρα θα επανέλθει επίσης λίγο καιρό μετά; Γιατί δεν τιμωρούνται με απόταξη από το Σώμα; Να δούμε μετά θα ξανακάνουν τέτοιες μαλακίες στα τμήματα;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

7 Απαντήσεις

 1. @ Ανώνυμο: Παρακαλώ να είσαι πιο κόσμιος στους χαρακτηρισμούς, ευχαριστώ.

 2. Γουρούνιαααααααααα!

  Σκατόμπατσοι, κωλόβλαχοι που τους έδερναν πιτσιρικάδες στα μαντριά που έμεναν και τώρα ξεσπάνε στους αδύναμους. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ συγχύστηκα τώρα με τους ελεϊνούς!
  ΟΥΣΤ παλιογουρούνια, άχρηστοι τρισάθλιοι που σας πληρώνουμε κιόλας για να μας προστατεύετε…ΟΥΣΤ!!!

 3. Ποιος πολιτισμός, μωρέ, και ποιο κύρος της αστυνομίας; Ποιος τον παίρνει στα σοβαρά πια τον Πόλυ; 😀

 4. Απαράδεκτη συμπεριφορά των συγκεκριμένων αστυνομικών. Αισθάνομαι μία μεγάλη οργή και θλίψη. Αξίζουν την παραδειγματική τιμωρία. Η δίκη τους πρέπει κα μεταδοθεί από τα μέσα ενημέρωσης. Πάνω απ’όλα είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Οι δύο νέοι έκλεψαν. Ίσως είχαν ανάγκη από λεφτά. Δε θα έκλεβαν αν είχαν. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί τι ανάγκη έιχαν να τους χτυπάνε;

 5. πες μου ποιός έχει τιμωρηθεί μέχρι τώρα από αυτούς που έδιεραν αθώους ή τους συνέλαβαν και είπαν ψέματα;
  (σιδερογροθιά σοτυς δασκάλους, ο κύπριος φοιτητής που δήθεν χτύπησε στη ζαρτινιέρα, οι 40 φοιτητές που συνελήφθησαν άδικα, ο φοιτητής με τα πράσινα παπούτσια).

  γιατί δεν παραδέχονται ότι ονειρεύονται μια χούντα;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.