Ανανεωθήκαμε!

Καιρό τώρα θέλαμε με τον Τάσο να ανανεώσουμε το xblog.gr, όσον αφορά την εμφάνισή του. Ήδη χρησιμοποιούσαμε το προηγούμενο theme για περίπου ενάμιση με δύο χρόνια, οπότε ένα φρεσκάρισμα ήταν αναγκαίο!

Έτσι, μαζί με τον Απόστολο από την Digitalbox αναζητήσαμε την καλύτερη δυνατή λύση και συμφέρουσα ταυτόχρονα. Δοκιμάσαμε κάποια wordpress premium themes και τελικά καταλήξαμε σε αυτό που βλέπετε τώρα, το οποίο παραμετροποιήθηκε από τον Απόστολο για να έρθει στα μέτρα μας.

Ίσως βελτιώσουμε ή/και προσθέσουμε κάποια πράγματα ακόμα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος απ΄το αποτέλεσμα, ελπίζω το ίδιο κι εσείς! 🙂

Με το παρόν theme, το xblog μάλλον ξεφεύγει λίγο από το κλασσικό στήσιμο “blog” όπως έχουμε συνηθίσει, δηλαδή με τα post το ένα κάτω απ΄το άλλο, ένα ή δύο sidebar κλπ, και φέρνει περισσότερο σε web magazine – portal, κάτι το οποίο μου αρέσει αρκετά.

Η πλοήγηση κατά τη γνώμη μου βελτιώθηκε αρκετά, ενώ πλέον ο καθένας μπορεί να δει δεξιά στο sidebar τα πιο δημοφιλή post (βάσει views) των τελευταίων 30 ημερών κλπ. Σημαντική βελτίωση και στην εμφάνιση των post στις κατηγορίες, αφού πλέον τα post εμφανίζονται με μία μικρή εικόνα αριστερά (thumb).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό το σημείο στον Απόστολο από την Digitalbox, που τον ζαλίσαμε αρκετά αυτό το διάστημα! Η συνολική υποστήριξή του για εμάς είναι πολύ σημαντική. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και αν ψάχνεστε για web design, web development ή web hosting θα καταλάβετε αμέσως ότι πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία.

[photo by Casper H. Petersen]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

23 Απαντήσεις

  1. Όντως πολύ καλό και εμένα μου άρεσε! Πάρα πολύ ωραίο, το παλιό ήταν πολύ απλό και “άσχημο”, χρειαζόταν μια αλλαγή

  2. @Pytheas όντως το δίστηλο νομίζω οτι είναι αρκετά πιο λειτουργικό και εύχρηστο. Μπορούμε να έχομε περισσότερα post στην πρώτη σελίδα χωρίς να μακραίνει πολύ προς τα κάτω. !!

    Ευχαριστούμε!!!

  3. Καλορίζικο!

    Είναι πράγματι όμορφο και πιο λειτουργικό από το προηγούμενο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το δίστηλο γιατί μου θυμίζει εγημερίδα (προσωπικά κολλήματα…).

    Καλή συνέχεια παιδιά!

  4. Εμένα μ’αρέσει πολύ αυτή η έκδοση . Όντως είναι πολύ χρηστικό και άνετο . Καλή συνέχεια εύχομαι με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα .

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.