Αναβολή για τις 18/2/2009 πήρε η δίκη blogme.gr

Και ενώ όλοι περιμέναμε να εκδικαστεί επιτέλους η υπόθεση και να ξεμπερδεύει ο Αντώνης Τσιπρόπουλος του blogme.gr, τελικά η δίκη αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος ημερομηνία στις 18 Φεβρουαρίου 2009!

Ναι, καλά διαβάσατε, 2009!

Συγκεκριμένα στο δικαστήριο παρουσιάστηκε ο δικηγόρος του κ. Λιακόπουλου (κατήγορος) και ζήτησε αναβολή, υποστηρίζοντας ότι ο μηνυτής δεν έλαβε την κλήτευση λόγω αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας.

Πραγματικά το βρίσκω πολύ χαζό να τρέχεις έναν άνθρωπο που δε φταίει στην τελική, να τον μηνύεις και όταν πλησιάζει μετά από ένα χρόνο η ημέρα για την εκδίκαση της υπόθεσης να ζητάς αναβολή και να ορίζεται νέα ημερομηνία ένα χρόνο μετά! Απαράδεκτο! Προχθές στην Ευελπίδων βρέθηκαν ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Στέφανος, ενώ οι δύο πρώτοι ενημέρωναν μέσω twitter για το τι γινόταν εκεί.

Αναλυτικότερα τα γράφει ο Αντώνης στο blogme.gr.

1 Σχόλιο
 • Avatar
  telas

  «Σας Καλώς ορίζουμε στο ελληνικό σύστημα δικαιοσύνης, πόσο μακριά θέλετε να πάει η βαλίτσα;»

  Για να μη μπω στο ζήτημα ότι ο άνθρωπος αυτός κατηγορήθηκε αδίκως και ότι η ελλάδα είναι 200 χρόνια πίσω σε τέτοια θέματα που είναι γνωστά θα πω το εξής

  Ο πατέρας μου έχει φάει μια περιουσία στους δικηγόρους 14 χρόνια τώρα με μια υπόθεση προσπαθώντας μέσα από την σαπίλα και τους ξεφτίλες δικαστές να βρει το δίκιο του!! για υγεία και ψυχολογία που είναι και τα σημαντικότερα άσε να μη πω καλύτερα…

  Όπως και να έχει κουράγιο και… καλά ξεμπερδέματα με τον $)%(#$ «Βριλ» Λιάκο…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα