Αναβλήθηκε η συναυλία των Depeche Mode

Αναβλήθηκε η συναυλία των Depeche Mode που θα διεξαγόταν σήμερα στο Terra Vibe στην Μαλακάσα. Συγκεκριμένα, στις 21:30 ανέβηκαν στη σκηνή ο manager του συγκροτήματος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Didi Music και ανακοίνωσαν ότι η συναυλία αναβάλλεται, επειδή ο τραγουδιστής Dave Gahan μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

Μίλησα πριν λίγο με έναν φίλο που βρισκόταν εκεί, ο οποίος μου είπε ότι μετά την ανακοίνωση της αναβολής της συναυλίας εκτοξεύτηκαν κάποια μπουκάλια προς τη σκηνή, ενώ ο κόσμος “έριξε” και μια μεγάλη σιδερένια πόρτα που ήταν κλειδωμένη για να βγει έξω.

Αυτή την ώρα (23:00) επικρατεί κυκλοφοριακό χάος γύρω από το Terra Vibe, με πολλά αυτοκίνητα να έχουν σβήσει τις μηχανές και τα φώτα, αφού κυριολεκτικά δεν κινείται τίποτα.

Αύριο το μεσημέρι αναμένεται η έκδοση δελτίο τύπου από την διοργανώτρια εταιρεία, μέσω του οποίου θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το αν η συναυλία πραγματοποιηθεί άλλη μέρα ή αν θα ακυρωθεί οριστικά. Στην δεύτερη περίπτωση, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ενημερωθούν για το πώς θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.