Έχεις iPod και δυσκολεύεσαι στην οργάνωση της μουσικής σου;

iPod nanoΔεν έχω iPod, κατά καιρούς όμως συναντάω φίλους και γνωστούς που έχουν iPod και τυχαίνει να αντιμετωπίζουν κάποιοι μικρο-προβλήματα σχετικά με την οργάνωση της μουσικής τους, το iTunes κτλ…

Ο Σπύρος aka Flareman ανέβασε πριν από λίγο στο Νυστέρι ένα post, το οποίο είναι κάτι σαν tutorial και δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές και tips σχετικά με την οργάνωση της μουσικής σας, τις λίστες κλπ…

Αν έχετε λοιπόν iPod (είτε nano, είτε classic) δεν έχετε παρά να το διαβάσετε και νομίζω ότι οι απορίες σας θα λυθούν! Το σχετικό post βρίσκεται εδώ!

[photo via]

3 Σχόλια
 • Avatar
  Flareman

  Δεν αντιλέγω, στην πράξη όλοι βολεύονται. Αλλά αν το δοκιμάσεις μετά δύσκολα ξεσυνηθίζεις και βολεύεσαι!:)

 • Avatar
  John Karakatsanis

  @ Flareman: Δε νομίζω ότι το χρειάζομαι για την ώρα. Μια χαρά τη βολεύω ακούγοντας τα podcasts ή τα mp3 που θέλω και με το p990i μου.

  Αλλά ό,τι παρέχει μεγάλη ευκολία κλπ σχετικά με αυτά που αναφέρεις, όντως έτσι είναι!

 • Avatar
  Flareman

  Να πάρεις iPod. Άμεσα!:D

  Πέρα από την πλάκα, σε ένα κλασικό MP3 player απλώς κάνεις copy τα αρχεία σου μέσα – αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά του iPod από τον ανταγωνισμό, το integration μεταξύ συσκευής και προγράμματος. Μέσω του iTunes μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα και απλώς συνδέοντας το iPod στον υπολογιστή σου (Mac + PC) να ενημερώνεται αυτόματα και το ένα, και το άλλο. Playlists, ratings, τα πάντα περνάνε αμφίδρομα!

  (Και ευχαριστώ για την αναφορά, btw:D)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα