Έτσι θα είναι το νέο GETITNOW!

Getitnow.gr

Το online megastore GETITNOW.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο που μας πέρασε, συγκεντρώνοντας ωστόσο πολλά αρνητικά σχόλια από τους χρήστες για την εμφάνισή του, κάτι που ανάγκασε τους ιθύνοντες να προχωρήσουν σε ανανέωση του design…

Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το φθινόπωρο του 2010 θα έβρισκε το GETITNOW.gr με νέα εμφάνιση, μετά τα αρνητικά σχόλια που έβλεπα να ποστάρουν οι χρήστες ακόμα και στο fan page του megastore στο Facebook.

Σε όλα αυτά τα σχόλια, το GETITNOW απαντούσε ότι λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όλα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις που των χρηστών, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις στο site.

Έτσι, αυτές τις μέρες, δημοσιεύτηκαν στο fan page του Getitnow.gr στο Facebook screenshots από την νέα εμφάνιση που θα έχει το online megastore σύντομα…

Προσωπικά, από τα screenshots που είδα και που μπορείτε να δείτε κι εσείς σε αυτό το post, νομίζω ότι κινήθηκαν στο σωστό δρόμο όσοι ασχολήθηκαν με την σχεδίαση του site του Getitnow.gr.

Λογικά, πιστεύω ότι τέλη Αυγούστου ή κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου το Getitnow.gr θα μας υποδεχθεί με την νέα του εμφάνιση.

Πώς σας φαίνεται;

Getitnow.gr

Getitnow.gr

12 Σχόλια
 • Avatar
  Nick

  Συμφωνώ με τον Nikos, New face, Same crap…

 • Avatar
  ΜΑΡΚΟΣ

  Είχατε δίκιο με τις προβλέψεις σας. Η εμφάνιση του getitnow άλλαξε. Για δυο-τρία πράγματα που έψαξα, η αναζήτηση δούλεψε σωστά. Μάλλον σε καλό δρόμο είναι…

 • Avatar
  JohnKarak

  Νίκο, εγώ θα έλεγα να περιμένουμε λίγο να δούμε online την νέα εμφάνιση του Getitnow, ώστε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

 • Avatar
  Nikos

  Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι δεν πήραν σοβαρά υπόψην τους τα σχόλια των χρηστών;
  Μόνο το χρώμα δείχνει να αλλάζει..
  το *%#@&!#!% μενού εξακολουθεί να μετακινείται δημιουργώντας κολλήματα σε όσους μπαίνουν από παλιούς υπολογιστές
  κανένα screenshot δεν δείχνει αν άλλαξε ο τρόπος που εμφανίζονται τα προϊόντα..
  ενώ ακόμα δεν έχουν μπει στον κόπο να καταχωρίσουν το κατάστημα τους στο skroutz.. τι συμβαίνει άραγε; έχουν τόσο άσχετους με τον χώρο υπαλλήλους ή φοβούνται ότι η “καλύτερη πλατφόρμα” στον κόσμο (όπως το παρουσίαζαν όταν άνοιξε) με τις φθηνότερες τιμές στην Ελλάδα (όπως επίσης έλεγαν) δεν θα έχει και τόσο καλές θέσεις στα απότελέσματα του skroutz;
  επιπλέον έχουν σταματήσει να βάζουν τιμές στην προσφορά της ημέρας στο newsletter για να σε αναγκάσουν να μπεις στην σελίδα τους..ηλίθια πράγματα.. πραγματικά..

  την όλη επιχείρηση θα μπορούσα να την παρομοιάσω με καποιον μπακάλη της γειτονιάς που ξαφνικά έβαλε το μπακάλικο του στο ίντερνετ. άφησε τον γιο του να φτιάξει την ιστοσελίδα και με την λογική “άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου…” αλλά και ότι πρώτη φορά μπαίνει στο ίντερνετ, νομίζει ότι έχει το καλύτερο κατάστημα στον κόσμο..

  ελπίζω να διορθώσουν επιτέλους του site, αν και θα έπρεπε να το είχαν κάνει εδώ και καιρό… οποιοσδήποτε επιχειρηματίας σέβεται τα λεφτά που έσκασε για το κατάστημα, θα έπρεπε να αλλάξει αμέσως developer και να ζητήσει τα λεφτά του πίσω.. ή τουλάχιστον να το βάλουν στο skroutz γιατί δεν μπορείς με τίποτα να βρεις στο site αυτό που ψάχνεις..
  ακόμα και κάτι μικρομάγαζα από Αθήνα που έχουν φτιάξει ιστοσελίδες έχουν πολύ καλύτερο site από το getitnow..

 • Avatar
  Nikolia

  Crhis δεν νομίζω. Έχει καλές τιμές σε πολλά είδη και κάποιες από τις καθημερινές προσφορές που κάνει είναι πολύ δυνατές. Εγώ νομίζω οτι θα βοηθήσει πολύ.

 • Avatar
  Chris

  Αν το βάλουν στο skroutz, ο κόσμος θα το αποφεύγει όσο καλή αισθητικά και αν είναι η σελίδα.

 • Avatar
  Nikolia

  Το άσπρο χρώμα σίγουρα είναι καλύτερο από το μαύρο που έχουν μέρχι τώρα. αν φτιάξουν μια καλή αναζήτηση για να μπορεί ο κοσμος να βρίσκει εύκολα τα προιόντα νομίζω οτι θα πάνε καλά. Έχουν πολύ καλές τιμές σε κάποια είδη αλλά δεν μπορείς να τις βρεις, πρέπει να ψάξεις όλο το site. Ας το βάλουν και στο skroutz για να μπορεί ο κόσμος να κάνει σύγκριση.

 • Avatar
  JohnKarak

  Σ΄αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Διατυμπάνιζαν πριν το opening ότι θα έχουν τις χαμηλότερες τιμές σε όλα τα προϊοντα, κάτι που δεν φαίνεται να γίνεται πράξη όμως για την ώρα… Ναι μεν έχουν καλές τιμές σε κάποια προϊόντα, αλλά σίγουρα δεν έχουν τις χαμηλότερες τιμές.

 • Avatar
  Γιώργος

  Ναι Γιάννη, καλή η νέα προσπάθεια αλλά αν δεν κατεβάσουν τιμές τζάμπα ο κόπος.

 • Avatar
  JohnKarak

  Κάποιο σχόλιο για την νέα εμφάνιση του Getitnow (από τα όσα φαίνονται στα screenshots), εκτός από απλή παράθεση ενός άλλου e-shop έχεις να κάνεις;

 • Avatar
  Γιώργος

  http://www.open247.gr οι Κύπριοι είναι και καλύτεροι & φθηνότεροι 🙂

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα