Έσβησα όλα μου τα mail :-(

Πριν από μερικές ώρες μιλούσα στο τηλέφωνο με μια φίλη μου. Μου ζήτησε να της στείλω με email ένα pdf αρχείο που ήθελε.. Όσο μιλούσαμε κάθομαι στο pc, μπαίνω στο gmail, δημιουργία νέου μηνύματος, επισύναψη αρχείου, παραλήπτης, αποστολή.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Η συνομιλία μας συνεχίζεται και όσο συνεχίζεται εγώ κλικάρω από δω κι απο κει στο pc. Κάτι που κάνω αρκετά συχνά ενώ μιλάω στο τηλέφωνο, δηλαδή να χαζεύω παράλληλα από δω και από κει στο internet κλπ.. Αλλά έλα που τα σημερινά κλικ τα έκανα μέσα στο gmail και.. επειδή έχω τη συνήθεια να διαγράφω συχνά τα απεσταλμένα μηνύματα και μετά να τα διαγράφω οριστικά και από τα άχρηστα επιλέγοντάς τα όλα με τη μία, σήμερα έκανα το λάθος να επιλέξω και διαγράψω και όλα τα.. εισερχόμενα 🙁

Πάλι καλά που μέχρι πριν από λίγες μέρες είχα ενεργή και την POP πρόσβαση και τα κατέβαζα και στο outlook, κάτι που σταμάτησα τις τελευταίες μέρες, οπότε τώρα προσπαθώ να θυμηθώ αν και τι σημαντικά emails έχασα..

3 Σχόλια
 • Avatar
  karpidis

  Είσαι σίγουρος;Εγώ θεωρώ πως αυτή η συνήθεια μας έχει κάνει να μην διαβάζουμε καν τι μας ρωτάει. Στο firefox μου αρέσει η επιλογή για να μην σε ρωτά όταν κλείνει πολλά tabs.

 • Avatar
  John Karakatsanis

  Ναι, όντως αρκετά κλικ γίνονται για επιβεβαίωση της ενέργειας που κάνουμε, όμως σε ιδιαίτερα σημαντικά πράγματα το βρίσκω σωστό αυτό για να μη διαγραφούν καταλάθος σημαντικά αρχεία κλπ.

  Ας πούμε το Gmail όταν πας να σβήσεις τα εισερχόμενα δε σε ρωτάει πχ «είσαι σίγουρος ότι θες να τα σβήσεις;», γιατί αν ρώταγε δε θα τα είχα σβήσει, χε χε!

  Καλημέρα!

 • Avatar
  karpidis

  Στα 10 χρόνια ενασχόλησης μου με τους υπολογιστές μια φορά πέταξα κάτι που χρειαζόμουν. Κάτι φωτογραφίες. Μεγάλη μαλακία γιατί είχα μια γυναίκα που έπρεπε να έχω την ανάμνηση της. Όμως όλες αυτά τα κλικ που κάνουμε και σβήνουμε χρήσιμα πράγματα θεωρώ πως γίνονται επειδή οι υπολογιστές γίνονται κουραστικοί αφού 1 στα 3 κλικ είναι για να επιβεβαιώσει αν θες να κάνεις αυτό που του ζήτησες.Ήμαρτον σε ρωτάει κάθε φορά αν θες να κάνεις το ένα ή το άλλο με αποτέλεσμα όταν κάνεις κάτι σημαντικό δεν διαβάζεις καν το μήνυμα…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!