Έλλη Στάη: Τι ετοιμάζει στο διαδίκτυο;

Στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” υπήρχε συνέντευξη της Έλλης Στάη. Ρίχνοντας μια ματιά στο PDF της εφημερίδας στο protothema.gr είδα ότι η γνωστή δημοσιογράφος, ετοιμάζει κάτι στο διαδίκτυο, όπως είπε…

Ένας – ένας απ΄ότι φαίνεται οι γνωστοί δημοσιογράφοι “μυρίζονται” ότι το μέλλον δεν είναι στις εφημερίδες και την τηλεόραση, αλλά στο διαδίκτυο και σπεύδουν να δηλώσουν ότι “κάτι ετοιμάζουν”… Το θέμα είναι όμως να αξιοποιήσουν σωστά το internet, γιατί αν είναι να μεταφέρουν το χάλι της τηλεόρασης στο διαδίκτυο, τότε ζήτω που καήκαμε…

Συγκεκριμένα η Έλλη Στάη στην ερώτηση του Δημήτρη Παγαδάκη “Παραπονιέστε για κάτι που μας διαφεύγει ή προετοιμάζετε κάτι το διαφορετικό;” απάντησε…

Η αλήθεια είναι ότι θέλω να κάνω κάτι δικό μου. Με ενδιαφέρει πολύ το Διαδίκτυο και τους τελευταίους τρεις μήνες το εξετάζω. Από τον καινούριο χρόνο όλο και κάτι θα δείτε…

Ο δημοσιογράφος τότε τη ρώτησε “Θεωρείτε ότι έχετε κάτι επιπλέον να αποδείξετε στον χώρο των μίντια;” για να πάρει την απάντηση:

Δεν χρειάζεται πλέον να αποδείξω τι είμαι, γιατί το έχω αποδείξει. Αλλά και αυτό που θα κάνω είναι κάτι που με γεμίζει και εκφράζει το μέλλον μας. Το Ιντερνετ επηρεάζει πολύ τη νέα γενιά αλλά και όλον τον κόσμο με την τρομερή του διεισδυτικότητα. Ακόμα και συνεντεύξεις γίνονται μέσω αυτού. Έχω πολλά όνειρα. Δεν καίγομαι άλλωστε να βγαίνω στην οθόνη. Πολλοί μου λένε ότι από κοντά είμαι πιο συμπαθητική, και αυτό μου αρέσει πολύ.

Για να δούμε τι καρπούς θα αποφέρει η “μελέτη” της κας Στάη για το διαδίκτυο…

Υ.Γ.: Τα όσα είπε περί Alpha κλπ τα αφήνω ασχολίαστα. Ας άνοιγε ένα blog κι ας τα έλεγε τότε ή έστω μετά που έφυγε από το κανάλι. Όχι έξι μήνες μετά…

5 Σχόλια
 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  black-news, Δεν έβαλα link κατευθείαν στο PDF γιατί παλαιότερα τα pdf της εφημερίδας είχαν x διεύθυνση, η οποία πρόσφατα άλλαξε.

  Για να μη βάλω link, λοιπόν, που μπορεί σύντομα πάλι να μη λειτουργεί, προτίμησα να βάλω link προς το protothema.gr, όπου με 1 κλικ πάνω δεξιά στο site της εφημερίδας “Η έκδοση της Κυριακής (pdf)” μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει την εφημερίδα.

 • Avatar
  black-news

  @ Παρατηρητής:

  Αφού ήθελες εσύ προσωπικά να απαντήσεις, θα πάρεις και τις δικές μου απαντήσεις.

  1) Είμαι φοιτητής και απλός αναγνώστης και όχι δημοσιογράφος όπως εσύ φαντάστηκες.

  2) Το Υ.Γ. του συντάκτη σχολιάζει κάποια κείμενα τα οποία δεν εμφανίζονται πουθενά στο παρόν αναρτημένο άρθρο!

  3) Δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά πηγής της συνέντευξης παρά μόνο o σύνδεσμος προς τη κεντρική σελίδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας.

  4)Το λογικό είναι να σχολιάσεις κάτι το οποίο το αναφέρει στο άρθρο του κάποιος συντάκτης ή τουλάχιστον να εμφανίζεις την ακριβή σελίδα του άρθρου έτσι ώστε να μπορέσει ένας απλός αναγνώστης να διαβάσει απ’ ευθείας το κείμενο της πηγής και έπειτα να σχολιάσει και ο ίδιος.

  Επίσης είσαι πάρα πολύ υπερβολικός με το να λες ότι κάνω επίθεση στον Γιάννη αφού είμαι σίγουρος ότι και ο Γιάννης κατάλαβε σε τι αναφέρομαι.

  Αν διαβάσει κάποιος το άρθρο και μετά το Υ.Γ. του Γιάννη και θέλει να σχολιάσει θα πρέπει να κάνει αρκετή έρευνα στο site της πηγής της είδησης.
  Αυτό το δρομολόγιο και το πέρα δώθε ήταν το σημείο που σχολίασα.

  Βιάστηκες να μιλήσεις για επίθεση κλπ.

 • Avatar
  Παρατηρητής

  Μια από τα ίδια δηλαδή…

  Ένα ‘ανεξάρτητο, έγκυρο και αξιόπιστο’ ειδησεογραφικό portal θα κάνει και η φίλη μας η Έλλη, αλλά δεν μας λέει αν θα βγαίνει να κράζει το Μαξίμου και τις επιχειρήσεις, όταν θα αλλάξει η κυβέρνηση και θα βάζει και αυτή τα bannerάκια του ΥΠΕΧΩΔΕ, του Κτηματολογίου, κτλ.

  Αλλά, επειδή δεν θέλω να γίνομαι εμπαθής, εδώ είμαστε όλοι και θα κρίνουμε. Scripta manent.

  @ black-news

  Κάνεις επίθεση στον Γιάννη, επειδή αναφέρει κάτι για τoν Alpha. Καλό θα ήταν, να διαβάσεις πρώτα την συνέντευξη πιο προσεκτικά, γιατί δημιουργείται η εντύπωση ότι είσαι δημοσιογράφος του καναλιού, που βγήκε αμέσως να υπερασπιστεί τον Κοντομηνά. Δεν σε έχει ανάγκη.

  Επειδή βαριέσαι όμως, στο γράφω εγώ…

  “Η ανεξαρτησία εµπεριέχει και την αξιοπρέπεια. ∆εν ένιωσα ότι µε βάζουν σε καλούπι. Ηταν δεδοµένο, ήταν πολύ συγκεκριµένο ότι το επιχειρούσαν. Ξέρεις, εγώ δεν είµαι τρελή να σηκωθώ και να φύγω έτσι από το κανάλι. Ο καθένας καταλαβαίνει ότι είχε να κάνει µε παρέµβαση. Κάτι που ήδη το ξέρει όλη η Ελλάδα. ∆εν έχει σηµασία από ποιους, αλλά ότι γινόταν. Ηταν µία κατεύθυνση αφιλτράριστη κατευθείαν από το Μαξίµου και ερχόταν στα γραφεία του ALPHA.

  και συνεχίζει πιο κάτω…

  Αυτός µάλιστα που διοικούσε τότε το κανάλι έφτασε σε σηµείο να µου πει ότι είµαι ακόµα και πράκτωρ, γιατί αυτά που λέω δεν ακολουθούν τη γραµµή του καναλιού. Μια γραµµή κυβερνητική. Και δεν χρειάζεται να έχει κανείς πολύ µυαλό για να καταλάβει ότι αυτός που την προωθούσε δεν ήταν άλλος από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Ρουσόπουλο.

  Ικανοποιήθηκες τώρα? Σου υποδείξαμε τα σημεία?

 • Avatar
  black-news

  “Υ.Γ.: Τα όσα είπε περί Alpha κλπ τα αφήνω ασχολίαστα. Ας άνοιγε ένα blog κι ας τα έλεγε τότε ή έστω μετά που έφυγε από το κανάλι. Όχι έξι μήνες μετά…”

  Μπορείτε να μας πείτε κύριε συντάκτη σε ποιο σημείο αναφέρεται η κυρία Στάη στον Alpha?
  Στο αναρτημένο κείμενο δεν υπάρχει αναφορά στο κανάλι!

  Ο σχολιασμός σας δεν έχει σχέση με το αναρτημένο κείμενο.
  Εάν έχει σχέση με το αναρτημένο κείμενο υποδείξτε μας το σημείο!

  Ευχαριστούμε.

 • Avatar
  Ντίνος-Netuser

  Ολοι οι απολυμένοι δημοσιογραφοι, μπλογκερ θα καταντήσουν! Δεν είναι κακό βέβαια. Καινουργιες εφημεριδες, καινουργια σαιτς, πλουραλισμός και υπερπληροφορηση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα