Έλεος πια με τη διαφήμιση του 11880

Αναμφισβήτητα η διαφημιστική καμπάνια του 11880 όλο αυτό τον καιρό έχει τραβήξει τα βλέμματα και σχολιάζεται σε πολλά forums που έχω επισκεφτεί κατά καιρούς. Αλλά πλέον στα μάτια και τα αυτιά τα δικά μου έχει καταντήσει αηδία. Όποτε ανοίγω την τηλεόραση (και ΔΕΝ την ανοίγω συχνά) πέφτω σε αυτή την κατά τα άλλα συμπαθέστατη γριούλα που χρησιμοποιείται σε αυτή την καμπάνια.

Κάθε τρεις και λίγο έχουμε και μία νέα version της διαφήμισης. Με τελευταία αυτή που βγαίνει η γριά με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, το 11880 να αναβοσβήνει στο κεφάλι της και να μας εύχεται “Καλή χρονιά με 11880”! Είπαμε ωραίο το όλο project της προώθησης του 11880, αλλά βρε σεις εκεί στην Ειδησεοφωνική βάλτε και ένα μέτρο! Αφήστε τη γριούλα ήσυχη και βρείτε κάτι άλλο.. Έλεος πια..

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

  1. Αν σου πω ότι τη συγκεκριμένη διαφήμιση με τα μπαγλαμαδάκια δε την έχω δει θα με πιστέψεις;

    Την έχω ακούσει τυχαία 1-2 φορές από κάποια ανοιχτή τηλεόραση στο σπίτι, δε την έχω δει ακόμα όμως.

  2. Πρέπει να χαλάρωσες λοιπόν τώρα που έφυγε η γιαγιά. Αναρωτιέμαι όμως ποια είναι η γνώμη σου για τους μάγκες με τα μπαγλαμαδακια που την διαδέχτηκαν…Εμένα πάντως μου φάνηκε έξυπνο..

  3. Δίκιο έχεις anonymous, αλλά στην περίπτωση του post μου στο blog μου δεν τους αναφέρω απλώς, αλλά κάνω και το σχόλιό μου. Δε συμφωνώ με την άποψή σου ότι η καλύτερη αντίδραση είναι η αδιαφορία.

  4. Συμφωνώ με όσα λες, αλλά με το να τους αναφέρεις αυτοί πετυχαίνουν τον στόχο τους. Με το που μπαίνει κάποιος στο ημερολόγιο σου βλέπει φάτσα κάρτα τον αριθμό τους (είδες ούτε καν που το αναφέρω). Η καλύτερη αντίδραση είναι η αδιαφορία, αν και αυτή απαιτεί ένα στοιχειώδες πνευματικό επίπεδο και μια άλφα ωριμότητα. Πάντως γεγονός είναι ότι τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, όπως εν προκειμένω, πέφτουν θύματα αυτών των διαφημίσεων.
    Καλή συνέχεια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.