Έλεος με τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ

Ψηφιακά κανάλια ΕΡΤΤους τελευταίους μήνες με έχουν πάρει τουλάχιστον πέντε (5) φορές από εταιρεία telemarketing για να μου πουλήσουν τον αποκωδικοποιητή για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ! Πάντα στην αναγνώριση του τηλεφώνου μου φαίνεται το τηλέφωνο 2111070000. Και συνέχεια ο ίδιος διάλογος:

– Παρακαλώ;
– Γεια σας, σας τηλεφωνούμε για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ..
– Όχι, δεν ενδιαφέρομαι. (και το κλείνω)

Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πού βρήκαν το τηλέφωνο, αφού πρώτον είναι απόρρητο και δεύτερον ουδέποτε έκανα κάποια αγορά από αυτή την εταιρεία (δε θυμάμαι ακριβώς το όνομά της γι΄ αυτό και δε το αναφέρω). Κάνα δυο φορές μάλιστα έχω βρει και αναπάντητη από το ίδιο νούμερο που σας γράφω παραπάνω. Την επόμενη φορά που θα καλέσουν θα ζητήσω να μιλήσω με κάποιον επόπτη, γιατί παρατράβηξε αυτό το πράγμα. Ντε και καλά να πάρω τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, δε γουστάρω λέμε, πόσες φορές θα με καλέσουν;

Σκέφτομαι να κάνω και την αίτηση εγγραφής στο μητρώο του άρθρου 13 στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

5 Σχόλια
 • Avatar
  aek

  Mε πήρανε κι εμένα τηλ και με ξυπνήσανε στις 8 το πρωί. Για πολλές φάπες οι τύποι…

 • Avatar
  Man

  Το Άρθρο 13 να ξέρεις ότι αφορά μόνο σε αποστολή ενημερωτικών φυλλαδίων στη φυσική διεύθυνσή σου.

  Δεν αφορά προστασία από τηλεφωνήματα και email.

 • Avatar
  John Karakatsanis

  @ artech: Να υποθέσω ότι έχεις τηλεφωνία & διαδίκτυο από εναλλακτικό πάροχο και μπορείς να το κάνεις αυτό;

  @ nmpardakis: Από τράπεζα δε νομίζω, ούτε πιστωτικές ούτε δάνεια έχουμε από τράπεζα, μόνο απλούς λογαριασμούς. Ίσως είναι από εναλλακτικούς πάροχους, έχουμε χρησιμοποιήσει 1-2 κατά καιρούς, αν και δε θυμάμαι να υπογράψαμε τίποτα σχετικό που να τους δίνει την άδεια να δίνουν τα στοιχεία μας σε άλλες εταιρείες για ενημέρωση κλπ..

  Όπως και να ΄χει την επόμενη φορά θα ρωτήσω πολύ έντονα που βρήκαν τα στοιχεία και γιατί με έχουν καλέσει τόσες φορές.

 • Avatar
  nmpardakis

  Να σου πω από που έχουν το τηλ. σου; Από τράπεζα ή από εναλλακτικούς παρόχους. Εκεί έχεις δώσει στοιχεία, σωστά..; Αυτοί συνεργάζονται με τρίτους και αυτοί κρατάνε την ίδια βάση…!

 • Avatar
  artech

  Εμένα με έχουν πάρει δύο φορές. Από το τέλος του δεύτερου τηλεφωνήματος όρισα στο router-modem μου να μπλοκάρει εισερχόμενες κλήσεις από αυτόν τον αριθμό. 🙂

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα