Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στη Λ. Αλεξάνδρας, έξω από την Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου

Έκρηξη σημειώθηκε στις 9:35 το βράδυ έξω από Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από τα έκτακτα δελτία ειδήσεων, η έκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Κόνιαρη.

Ο Πέτρος Καρσιώτης από τον Alpha μίλησε για έκρηξη με στόχο την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου που στεγάζεται σε όροφο πολυκατοικίας εκεί.

Ο Βαγγέλης Γκαϊντές από το Mega απ΄την άλλη είπε ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν γρήγορα στο σημείο της έκρηξης είπαν ότι στο χώρο μυρίζει έντονα φυσικό αέριο, κάτι που μετέδωσε και ο Γιώργος Καραϊβάζ από τον ΑΝΤ1.

Στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, αλλά και του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ερευνώντας αν πρόκειται για διαρροή φυσικού αερίου που οδήγησε στην έκρηξη ή για τρομοκρατική ενέργεια.

Update [22:50]: Ρεπόρτερ του Extra 3 μετέδωσε πριν από λίγο ότι πρόκειται για έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου.

Update [23:00]: Ο Γιώργος Καραϊβάζ μετέδωσε από τον ΑΝΤ1 ότι λίγο πριν την έκρηξη έγιναν δύο παραπλανητικά τηλεφωνήματα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης: Το ένα προειδοποιούσε για ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και το δεύτερο για ύποπτο αυτοκίνητο στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, κοντά στο σπίτι του Κώστα Σημίτη.

2 Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα