Άλλο ένα βίντεο με τα καμάρια της αστυνομίας μας
Ντροπή ντροπή ντροπή!

Μπορεί ο άνθρωπος που βασανίζουν οι αστυνομικοί να έχει σχέση με τα ναρκωτικά, αλλά δε μπορεί τα «όργανα της τάξης» να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο! Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι που τον χτυπούν κλπ; Για αυτό το λόγο τους πληρώνουμε; Για να τιμωρούν και να βασανίζουν; Ή απλά για να επιτηρούν και να επιβάλλουν την τάξη όπου και όταν χρειάζεται; Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι αστυνομικοί την έχουν δει πολύ κάπως την κατάσταση..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το βίντεο δεν είναι πολύ πρόσφατο, όμως πολύ φοβάμαι πώς όσο θα περνάει ο καιρός, θα βγουν στη δημοσιότητα πολύ χειρότερα βίντεο.. Στο nylon όπου είδα το βίντεο, πολύ σωστά γράφει ο Νίκος ότι «Σωστά, έτσι και χειρότερα τους τιμωρούν και στο Ιράν, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο»..

Πραγματικά δε ξέρω τι τιμωρία αξίζει σε αυτούς τους μαλάκες που νομίζουν ότι η αστυνομία είναι για να κάνουν την πλάκα τους και τίποτα άλλο.. Σίγουρα πάντως κατά τη γνώμη μου η διαθεσιμότητα ή ακόμα και η απόταξη είναι πολύ λίγο. Φαντάζομαι ότι αυτοί οι άνθρωποι δε φέρθηκαν έτσι μόνο στον κρατούμενο αυτού του βίντεο, μπορεί να έχουν φερθεί έτσι και χειρότερα και σε άλλους κρατούμενους, ειδικά και αν δεν υπήρχε κάμερα να τους καταγράφει μπροστά θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουν κάνει πολύ χειρότερα πράγματα..

2 Σχόλια
 • Avatar
  Zeta

  Πρέπει όμως να συγχαρούμε όλοι, ανεξαρτήτως αν μας άρεσε ή όχι η κατάντια του Ελληνικού συστήματος αποκατάστασης της τάξεως, πάνω απ’όλα τις σχολές όπου φοίτησαν οι αστυνομικοί, καθώς και τις οικογένειές τους για την άψογη ανατροφή που τους έδωσαν! Εύγε ελληνίδα μάνα και Έλληνα πατέρα! Εύγε ελληνική παιδεία!
  Αίσχος…

 • Avatar
  ΠΡΕΖΑ TV

  Να τους χαιρομαστε!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!