XBLOG logo @2x

ZUK Z2 Pro: Το νέο smartphone με διάφορες πρωτοπορίες στα €370

Η ZUK είναι μια θυγατρική εταιρία της Lenovo και έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της ανακοινώνοντας το ZUK Z2 Pro, ίσως το καλύτερο κινητό στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με τη νέα κινέζικη κατασκευάστρια, το ZUK Z2 Pro προσφέρει πολλές καινοτομίες που κανένα άλλο smartphone στην αγορά δεν διαθέτει, επειδή είναι το πρώτο κινητό με υποστήριξη 23 δικτύων, το πρώτο με πραγματική 3D glass κατασκευή (2.5D μπροστά, 3D πίσω) και το πρώτο με 10 αισθητήρες υγείας (μέτρηση καρδιακού παλμού, βηματόμετρο κλπ.). Επίσης είναι από τα λίγα που ενσωματώνουν το chipset Snapdragon 820 της Qualcomm, είναι το δεύτερο κινητό με 6 GB μνήμη RAM (μετά το Vivo Xplay5) και υπόσχεται απίστευτα γρήγορη λήψη φωτογραφιών.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του ZUK Z2 Pro περιλαμβάνουν 5,2-ιντσών full HD Super AMOLED οθόνη (1920 x 1080, 178° γωνία θέασης), τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit χρονισμένο στα 2.1 GHz, Adreno 530 μονάδα γραφικών, 128 GB χωρητικότητα, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Utouch 2.0, 4G LTE συνδεσιμότητα, υποδοχή USB Type-C και 3,100 mAh μπαταρία που φορτίζει γρήγορα χάρη στη τεχνολογία Quick Charge 3.0 της Qualcomm. Το λειτουργικό συστήμα είναι το Android με το ZUI 2.0.

Τέλος, το θηρίο της ZUK εξοπλίζεται με 13-megapixels ISOCELL κάμερα με διάφραγμα f/1.8, τεχνολογία PDAF, σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας, Laser AutoFocus, διπλό LED flash και υποστήριξη Live Photo όπως το iPhone 6s. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8-megapixels.

Το ZUK Z2 Pro θα κυκλοφορήσει στη Κίνα με κόστος 2699 yuan (περίπου €370), ενώ αναμένεται να έρθει και μια πιο φθηνή έκδοση με 4 GB μνήμη RAM και 64 GB χωρητικότητα. Λογικά όσοι βρίσκονται στην Ευρώπη θα μπορούν να το αγοράσουν από online καταστήματα, όπως και το πρώτο κινητό της ZUK.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.