XBLOG logo @2x

ZTE Blade, Επιτέλους αναβάθμιση σε Android 2.2 Froyo

Χαράς ευαγγέλια για τους κατόχους ZTE Blade, αφού πλέον μπορούν να προχωρήσουν σε αναβάθμιση στην έκδοση Android 2.2 (Froyo)! Για να κάνετε το update το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το site της WIND, να κατεβάσετε και να τρέξετε το σχετικό εκτελέσιμο αρχείο (exe) και η διαδικασία προχωράει κανονικά.

Η αναβάθμιση αυτή άργησε αρκετά, αφού αρχικά αναμενόταν να είναι διαθέσιμο το update εδώ και 1-2 μήνες περίπου! Παιζόταν επίσης αν οι χρήστες θα μπορούσαν να κάνουν την αναβάθμιση μόνοι τους ή αν θα έπρεπε να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα της WIND για να αναβαθμίσουν το ZTE Blade τους από το Android 2.1 σε Android 2.2.

Το εκτελέσιμο αρχείο (exe) με το οποίο θα κάνετε το update σε Android 2.2 στο ZTE Blade σας μπορείτε να το κατεβάσετε από αυτή τη σελίδα στο site της WIND.

Σημαντικό: Προτού ξεκινήσετε την διαδικασία αναβάθμισης, φροντίστε να πάρετε ένα backup με τις επαφές και τα αρχεία σας!

Το ZTE Blade είναι το προσιτό smartphone που διαθέτουν αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τα καταστήματα WIND στην τιμή των €159 (χωρίς σύνδεση) ή δωρεάν στο πρόγραμμα “WIND Μ” (1500 λεπτά χρόνο ομιλίας προς WIND, Q, 130 λεπτά χρόνο ομιλίας προς άλλα δίκτυα, 1500 SMS προς WIND και Q, 75 SMS προς άλλα δίκτυα, 350 MB για χρήση Mobile Internet) αλλά και στο πρόγραμμα “WIND To All 350” (350 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλους).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.