XBLOG logo @2x

ZTE Blade A410: Το νέο 4G smartphone κυκλοφόρησε με €85

ZTE Blade A410

Το νέο 4G Smartphone ZTE Blade A410 φέρνει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μόνο με 85€.

Το οικονομικό ZTE Blade A410, με οθόνη αφής 4”, ξεχωρίζει για τις υψηλές του επιδόσεις, συνδυάζοντας ευκρίνεια και χρηστικότητα με μοντέρνο design, που ταιριάζει σε κάθε στυλ. Η συσκευή διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz, λογισμικό Αndroid Lollipop 5.1 και 1GB μνήμη RAM. Επιπλέον, με το Blade A410 και το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη στο 80% του πληθυσμού της χώρας, μπορεί κανείς να σερφάρει στο Internet με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, να κατεβάζει άνετα εφαρμογές, παιχνίδια, βίντεο και τραγούδια.

Το Blade A410 διαθέτει, επίσης, κύρια κάμερα 5MP για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας, αποτυπώνοντας μοναδικές φωτογραφίες και να τις μοιράζεται, εύκολα και γρήγορα, με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να αποκτήσουν το ZTE Blade A410 στα 85€ και με άτοκες δόσεις ή δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE, σε μαύρο χρώμα, συνδυάζοντάς το με το αξεσουάρ της επιλογής τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.