XBLOG logo @2x

Υπάλληλος της Apple “ξέχασε” το iPhone 5 σε bar;

Ένα πολύ περίεργο γεγονός που αφορά το iPhone 5 έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του CNET ένας -ακόμη- υπάλληλος της Apple «ξέχασε» ένα iPhone 5 σε ένα bar και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση του τμήματος ασφαλείας της Apple για την ανάκτηση της χαμένης συσκευής. Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό; Δεν είστε μόνο εσείς!

Πέρυσι ένας άλλος υπάλληλος της Apple είχε ξεχάσει ένα ακυκλοφόρητο iPhone 4 σε ένα bar και το γνωστό blog Gizmodo, πλήρωσε 5.000 δολάρια το άτομο που βρήκε το χαμένο κινητό  για να το αποκτήσει και να δημοσιεύσει φωτογραφίες σε αποκλειστικότητα. Ήταν μια απίστευτη ιστορία μυστηρίου και όπως είχε πει και ο Steve Jobs, χαριτολογώντας, μια ολόκληρη ταινία μπορεί να βασιστεί σε αυτή.

Η φετινή ιστορία έχει όμως λιγότερο σασπένς. Αυτός που βρήκε το iPhone 5 το πούλησε στο Craiglist για μόνο 200 δολάρια! Μετά η Apple σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα του San Francisco κατάφεραν  να εντοπίσουν την συσκευή σε ένα διαμέρισμα της περιοχής, αλλά η έρευνα της αστυνομίας δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Ακόμα, δεν γνωρίζουμε αν η συσκευή έχει βρεθεί ή όχι και ούτε η Apple ή οι υπεύθυνοι του Craiglist έχουν κάνει σχόλια πάνω σε αυτό το συμβάν. Μένει να δούμε τι θα γίνει, αλλά μην περιμένετε να δείτε ξαφνικά στις σελίδες κανενός site φωτογραφίες του νέου iPhone.

Οπότε, θα κάνουμε όλοι υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη που όπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της συσκευής.

Όπως έγραφαν και στο Twitter, έφυγε ο Jobs και άρχισαν οι επαναλήψεις!

Τι έγινε; Εφυγε ο Jobs και στην apple παίζουν επαναλήψεις;less than a minute ago via Echofon Favorite Retweet Reply

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.