XBLOG logo @2x

Η Divitec φέρνει τις κάμερες XiaoYi (YI Technology) στην Ελλάδα

Η DIVITEC SA ανακοίνωσε την συνεργασία της με την XiaoYi (γνωστή και ως YI Technology) για τη διάθεση των προϊόντων της κινεζικής εταιρείας στην Ελληνική αγορά.

Η XiaoYi κατασκευάζει mirrorless κάμερες, κάμερες δράσης, κάμερες για ταμπλό αυτοκινήτων, καθώς και κάμερες παρακολούθησης για οικιακή χρήση. Έγινε αμέσως γνωστή στη Κίνα επειδή χρηματοδοτείται από την Xiaomi και πουλάει προϊόντα μέσα από το κατάστημά της.

Οι πρώτες YI Action & Digital Cameras που διαθέτει η Divitec μέσω του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της, είναι οι YI Action Camera, YI 4K Action Camera και YI-M1 Mirrorless Digital Camera.

XiaoYi YI Action Camera

Η YI Action Camera, έχει αρκετά ισχυρά χαρακτηριστικά και ένα ελαφρύ συμπαγή σχεδιασμό. Είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή βίντεο Ambarella A7LS, ο οποίος προσφέρει Full HD βίντεο streaming με μείωση θορύβου και θαμπώματος. Επίσης διαθέτει αισθητήρα εικόνας 16MP Sony Exmor R CMOS, όπου χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού για τη μείωση του θορύβου και την αύξηση της ευαισθησίας στο φως.

Το ενσωματωμένο Wi-Fi και το Bluetooth σας επιτρέπει να κάνετε live streaming υλικό, να επεξεργαστείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες και να τα μοιραστείτε άμεσα όλα από το τηλέφωνό σας.

XiaoYi YI 4K Action Camera

Η YI 4K Action Camera είναι ο ανταγωνιστής των GoPro καμερών. Ενσωματώνει Ambarella A9SE75 chip, Sony IMX377 αισθητήρα με διάφραγμα f2.8, φακό με 7 στρώματα υψηλής ποιότητας γυαλί LCE, IPS LCD οθόνη αφής 2.19” με Gorilla Glass (330ppi) και μπορεί να καταγράψει 4K βίντεο στα 30fps.

Η κάμερα τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 1,400 mAh 4.4V από την Amperex Technology. Η YI 4K στέκεται δίπλα σας με έως και 8 ώρες χρόνο αναμονής και μπορεί να τραβήξει 4K / 30fps βίντεο για έως 120 λεπτά, με μία μόνο φόρτιση.

XiaoYi YI M1 Mirrorless Digital Camera


Τέλος, η YI-M1 Mirrorless Digital Camera είναι μια στιλάτη mirrorless κάμερα με δυνατότητα εγγραφής 4Κ βίντεο στα 30fps και με αισθητήρα εικόνας τον 20MP Sony IMX269. Διαθέτει σύστημα Micro Four Thirds System και έρχεται με φακό 42,5mm ο οποίος έχει διάφραγμα f1.8. Ακόμη, έχει Bluetooth και WiFi για σύνδεση με το smartphone σας.

Σύντομα, και με βάση το πλάνο επέκτασης της Xiaoyi στην Ευρωπαϊκή αγορά, η γκάμα των προϊόντων που θα διαθέτει η Divitec SA, θα επεκτείνεται συνεχώς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.