XBLOG logo @2x

Η Xiaomi φέρνει επίσημα τα κινητά της στην Ελλάδα

Όσοι ενδιαφέρεστε για νέο smartphone πλέον έχετε νέες επιλογές, αφού τα κινητά της Xiaomi θα κυκλοφορήσουν επίσημα στην Ελλάδα. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από την Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, η οποία συνεργάστηκε με τους Κινέζους για την διάθεση των προϊόντων τους στην Ελληνική αγορά.

Τα πρώτα Mi Phone που διαθέτει η Info Quest Technologies μέσω του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της, είναι τα Redmi 3S και Redmi Note 3. Το Redmi 3S, με οθόνη 5″ HD, διαθέτει ένα ποιοτικό μεταλλικό περίβλημα υψηλής αισθητικής, ενσωματώνει το chipset Qualcomm Snapdragon 430 (με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit), διαθέτει 3GB RAM, 32 GB χωρητικότητα, μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 4,100 mAh, κάμερα 13MP με Phase Detection Autofocus (PDAF) και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το Redmi Note 3, με οθόνη 5,5” 1080p HD είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που κυκλοφόρησε με τον επεξεργαστή Snapdragon 650. Διαθέτει έναν εξαιρετικά γρήγορο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία 4,050 mAh, 3GB RAM, μνήμη 32GB, κάμερα 16MP με Phase Detection Autofocus (PDAF), όμορφο design, με υψηλής ποιότητας μεταλλικό φινίρισμα και βάρος που δεν ξεπερνά τα 164g.

Xiaomi Redmi 3S

Με στόχο οι Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν στο σύνολό τους τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν τα Μi Phone, η Info Quest Technologies, παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την Xiaomi, προϊόντα που πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν πλήρες ελληνικό περιβάλλον (ROM). Παράλληλα, παρέχει δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για τα μοντέλα αυτά και πλήρη ελληνική τεκμηρίωση.

Τέλος, σύντομα, και με βάση το πλάνο επέκτασης της Xiaomi στην Ευρωπαϊκή αγορά, η γκάμα των προϊόντων που θα διαθέτει η Info Quest Technologies, θα επεκτείνεται συνεχώς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.