XBLOG logo @2x

Xiaomi Mi Power Bank Pro: Η νέα εξ. μπαταρία 10.000 mAh με USB-C στα €20

Οι φορητές μπαταρίες της Xiaomi έχουν κάνει θραύση στην αγορά τους, και τώρα η κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε τη νέα Xiaomi Mi Power Bank Pro που κλέβει ξανά τα βλέμματα.

Η Xiaomi Mi Power Bank Pro ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 10.000 mAh η οποία είναι ικανή να φορτίσει πλήρως με μία φόρτιση 1-2 φορές τα MacBook και τα Surface, 4 φορές τα iPhone, 2 φορές το Xiaomi Mi Note ή το iPad mini 1,5 φορές. Μπορεί επίσης να φορτίσει αρκετές φορές τη φορετή (wearable) συσκευή σας.

Το power bank δίνει ρεύμα μέσω δύο Type-A connectors και φορτίζει μέσω μιας USB Type-C θύρας. Είναι 42% πιο λεπτό από το προηγούμενο μοντέλο στα 5,000 mAh και έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Ενσωματώνει επίσης ένα χαρακτηριστικό που εντοπίζει ποιες συσκευές υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση και ο χρόνος φόρτισης μειώνεται κατά σχεδόν 25%, 9 επίπεδα προστασίας κυκλώματος, USB smart-control και charging/discharging chips για την σταθεροποίηση τάσης αποφόρτισης.

Xiaomi Mi Power Bank Pro

Η μπαταρία φορτίζει σε 6 ώρες χρησιμοποιώντας 5V/2A input ή σε 3,5 ώρες χρησιμοποιώντας τον 18W ultra fast φορτιστή που προσφέρει η Xiaomi. Φυσικά είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, όπως όλες οι καλές φορητές μπαταρίες της εταιρίας. Θα κυκλοφορήσει με κόστος μόλις €20 ($23, 149 yuan).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.