XBLOG logo @2x

Η Xiaomi ανακοίνωσε το πρώτο της laptop

Η Xiaomi μεγαλώνει και εισέρχεται σε νέες αγορές. Πρόσφατα ανακοίνωσε το πρώτο της ποδήλατο, και σήμερα το Xiaomi Mi Notebook Air, το πρώτο της laptop! O νέος υπολογιστής διαθέτει κομψό σχεδιασμό, μεταλλικό σώμα και αξιόλογο hardware, και όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι εδώ για να τα βάλει με τα MacBook της Apple.

Το Xiaomi Mi Notebook Air θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις: μία με 13.3-ιντσών οθόνη και μία φθηνότερη με 12.5-ιντσών. Η έκδοση με οθόνη διαγωνίου 13.3″ θα είναι η πιο δυνατή, με Intel Core i5 επεξεργαστή, 256 GB SSD δίσκο, θύρα USC Type-C και την κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 940MX για laptops. Σύμφωνα με την Xiaomi, μπορεί να τρέξει το Dota 2 με πολλά fps.

Η μικρότερη έκδοση του Mi Notebook εφοδιάζεται με Intel Core M3 επεξεργαστή και 128 GB SSD δίσκο, όμως δεν έχει μεμονωμένη κάρτα γραφικών για να τρέχει απαιτητικά παιχνίδια και θύρα USC Type-C. Η μεγάλη έκδοση έχει 9.5 ώρες αυτονομία με μία φόρτιση, ενώ η μικρή 11.5 ώρες.

Ακολουθούν οι επίσημες εικόνες του:

Σύμφωνα με το CNET, τα laptops κατασκευάζονται από την Tian Mi, αλλά έχουν το brand της Xiaomi.

Το Xiaomi Mi Notebook Air έχει πλήρως μεταλλική κατασκευή και βγαίνει σε χρυσό ή ασημί χρώμα. Το μοντέλο των 12.5″ ζυγίζει 1.07 κιλά, και το μοντέλο των 13.3″ 1.28 κιλά. Η τιμή του πρώτου είναι 3,499 yuan (περίπου $525) στη Κίνα και του δεύτερου στα 4,999 yuan (περίπου $750). Θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα στις 2 Αυγούστου, όμως δεν έγινε γνωστό πότε και αν λανσαριστούν σε όλο τον κόσμο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.