XBLOG logo @2x

CES 2017: Η Xiaomi θα ανακοινώσει νέο προϊόν για την παγκόσμια αγορά

Η Xiaomi ανακοίνωσε την παρουσία της στην έκθεση τεχνολογίας CES 2017 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου έτους στο Λας Βέγκας. Όπως κάθε χρόνο εκεί θα βρίσκονται οι μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας για να παρουσιάσουν τις τελευταίες τους προτάσεις.

Η Xiaomi θα παρευρεθεί στην CES 2017 για να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο φτιαγμένα το οποίο θα λανσαριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο, και όχι μόνο στη πατρίδα της. Η εκδήλωση που διοργανώνει θα λάβει χώρα στις 5 Ιανουαρίου και η πρόσκληση που έστειλε στον τύπο γράφει «Είναι η πρώτη μας φορά.»

«Στο ντεμπούτο της στη CES, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας Xiaomi θα παρουσιάσει ένα νέο συναρπαστικό προϊόν που απεικονίζει πως η εταιρία διευρύνει τα όρια της καινοτομίας,» δήλωσε η εταιρία. «Η Xiaomi ιδρύθηκε βασισμένη στο όραμα “καινοτομία για τον καθένα” – με τη πίστη ότι τα υψηλής ποιότητας προϊόντα φτιαγμένα με κορυφαία τεχνολογία πρέπει να είναι προσιτά σε όλους.»

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι θα αποκαλύψει, αλλά όπως και να χει είναι θετικό που μια μεγάλη εταιρία θα αρχίσει να πουλάει τις συσκευές της και επίσημα έξω από τη Κίνα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.