XBLOG logo @2x

Xerox: Νέοι εκτυπωτές μεγάλων διαστάσεων

Σε σημαντική διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της με μεγάλη σειρά εκτυπωτών μεγάλων διαστάσεων προχώρησε η Xerox. Η νέα σειρά καλύπτει ένα μεγάλο εύρος αναγκών τόσο σε εκτυπώσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η Xerox έχει την απάντηση για τους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών που διαθέτουν περιορισμένο χώρο, αλλά μεγαλεπήβολα σχέδια για την παραγωγή έγχρωμων displays, αφισών, banner, φωτογραφιών, υλικών που «ντύνουν» οχήματα και γραφικών δαπέδου, τα οποία θα μπορούν όλα να παραχθούν στο σημείο της πώλησής τους.

Xerox 8254Ε και 8264Ε

Οι δύο εκτυπωτές είναι σχεδιασμένοι για φωτοαντιγραφικά καταστήματα, εταιρίες γραφικών, καταστήματα επιγραφών, ατελιέ, αλλά και τμήματα εταιριών που επιθυμούν να προσφέρουν ή να επεκτείνουν τις μεγάλων διαστάσεων εφαρμογές τους, όμως δεν μπορούν να θυσιάσουν χώρο παραγωγής. Οι εκτυπωτές, διαθέσιμοι σε μοντέλα 54 και 64 ιντσών, είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο έγχρωμων συσκευών μεγάλων διαστάσεων με οικολογικά μελάνια διαλύτη (Eco Ultra solvent ink) της εταιρίας, η οποία διαθέτει πλέον έξι προϊόντα, ώστε να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για εφαρμογές μεγάλων διαστάσεων.

Οι εκτυπωτές 8254Ε και 8254Ε είναι συμβατοί με ένα μεγάλο εύρος υλικών εκτύπωσης και μπορούν να παράγουν ζωντανά γραφικά σε banner εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, φωτογραφίες σε φυσικό μέγεθος και γραφικά για παρουσιάσεις. Οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό τεχνολογίας inkjet και φιλικών προς το περιβάλλον οικολογικών μελανιών διαλύτη. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται σύστημα εξαερισμού ή καθαρισμού, ενώ οι εκτυπώσεις μπορούν να κρατήσουν ως και τρία χρόνια χωρίς επικάλυψη. Τα 8254Ε και 8254Ε μπορούν να εκτυπώσουν σε αναλύσεις που ποικίλλουν από τα 540 ως τα 1440 dpi, σε ταχύτητες παραγωγής που αγγίζουν τα 13,5-16 τετραγωνικά μέτρα την ώρα αντίστοιχα.

Οι δύο νέοι εκτυπωτές έρχονται να διευρύνουν την ήδη υπάρχουσα γκάμα έγχρωμων εκτυπωτών Xerox, η οποία αποτελείται από τους παραγωγικούς εκτυπωτές 8265/8290, 8365/8390, καθώς και τους Xerox/Epson Stylus Pro 7880, 9880 και 11880, ειδικά σχεδιασμένους για υψηλής ποιότητας γραφικές εφαρμογές εσωτερικών χώρων, όπως δοκίμια και φωτογραφικές εφαρμογές, όπου η ποιοτική και αποδοτική σε σχέση με το κόστος εκτύπωση αποκτά τεράστια σημασία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.