XBLOG logo @2x

Xbox One S: Κυκλοφορεί και έρχεται στην χώρα μας στις 2 Αυγούστου

Το Xbox One S θα κάνει το ντεμπούτο του στις αγορές στις 2 Αυγούστου, και όπως ανακοινώθηκε η χώρα μας θα είναι από τις πρώτες που θα κυκλοφορήσει, και μάλιστα την ίδια μέρα με τις υπόλοιπες χώρες. Η Microsoft θα κυκλοφορήσει αρχικά το μοντέλο των 2TB, και όπως αναφέρει η ίδια, σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα με τιμή 399 ευρώ. Στα μέσα του Σεπτεμβρίου θα βγει στα ράφια των καταστημάτων το μοντέλο με σκληρό δίσκο 500GB και θα κοστίζει αισθητά λιγότερα, δηλαδή 299 ευρώ. Όσον αφορά το μοντέλο με το 1TB χωρητικότητα θα κυκλοφορήσει και αυτό τον ίδιο μήνα στην τιμή των 349 ευρώ.

Το νέο Xbox One S έρχεται αισθητικά και τεχνικά βελτιωμένο. Το μέγεθός του είναι 40% λεπτότερο από τον προκάτοχό του, ενώ από τις σημαντικότερες αλλαγές στο εσωτερικό του είναι η υποστήριξη HDR για συμβατά παιχνίδια όπως το επερχόμενο Gears of War 4, γεγονός που όπως καταλαβαίνετε αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα των γραφικών.

Το νέο Blu-ray player δίνει την ικανότητα στην συσκευή να είναι από τις πρώτες στην αγορά που μπορεί να αναπαράγει ταινίες Blu-ray με 4K/Ultra HD ανάλυση αλλά και υποστήριξη HDR. Επίσης, η αναπαραγωγή 4K υποστηρίζεται και από τις εφαρμογές, όπως τα Netflix και Amazon Video για streaming ταινιών και τηλεοπτικών επεισοδίων.

Το πακέτο του Xbox One S 2TB περιλαμβάνει ένα παιχνίδι που θα ανακοινωθεί σύντομα και το ανανεωμένο τηλεχειριστήριο, που πλέον διαθέτει διπλάσια εμβέλεια και υποστήριξη Bluetooth για σύνδεση με Windows 10 συστήματα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.