XBLOG logo @2x

Limited Edition πακέτο: Xbox 360 Kinect Star Wars

Την κονσόλα που θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων Star Wars και την νέα λειτουργία Podracing του Kinect Star Wars αποκάλυψαν το Xbox και η LycasArts! Πρόκειται για την πρώτη κονσόλα Xbox 360 με ιδιαίτερη σχεδίαση με θέμα το Star Wars, με τον αισθητήρα Kinect, που παρουσιάστηκε στην 41η έκθεση Comic-Con International.

Το Kinect Star Wars ζωντανεύει τον κόσμο του Star Wars όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ. Αξιοποιώντας τη μοναδική δυναμική του Kinect για Xbox 360 που λειτουργεί χωρίς χειριστήριο, το Kinect Star Wars, επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν με το σώμα την εκπαίδευση ως Jedi, χρησιμοποιώντας τη Δύναμη (The Force) και μονομαχώντας με ένα φωτόσπαθο (Lightsaber). Κάνοντας χρήση ολόκληρου του σώματος τους, οι παίκτες μπορούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία του Star Wars, χωρίς τη χρήση κανενός χειριστηρίου.

Λειτουργία Podracing

Το περιεχόμενο του τίτλου που παρουσιάστηκε ήδη περιλαμβάνει τη λειτουργία του Jedi που αποκαλύφθηκε στην Ε3. Πλήρης, με τη μάχη με φωτόσπαθο (Lightsaber Combat) και την κίνηση Force, η λειτουργία τελειοποιεί το ιδανικό μίγμα της αίσθησης του να «παίζεις» και του ηρωικού κινούμενου σχεδίου μέσα από  επικές μονομαχίες των Jedi και μια σειρά αγαπημένων αντικειμένων των θαυμαστών του κόσμου του Star Wars.

Η λειτουργία Podracing του παιχνιδιού Star Wars για Kinect επιτρέπει στους χρήστες να ολοκληρώσουν παράλληλα τους αγώνες επιβίωσης Boonta Eve μέσω αναγνωρίσιμων pods και άλλων οχημάτων από τον κόσμο του Star Wars που μπορείτε να ξεκλειδώσετε.

Limited Edition πακέτο Xbox 360 Kinect Star Wars

Αυτό το πακέτο Xbox 360 και Kinect περιλαμβάνει μια κυανόλευκη R2-D2 κονσόλα, ένα προσαρμοσμένο ασύρματο χειριστήριο Xbox 360,  εμπνευσμένο από το C-3PO και τον πρώτο λευκό αισθητήρα Kinect.

Προσαρμοσμένο ασύρματο χειριστήριο Xbox 360

H περιορισμένη έκδοση της κονσόλας Xbox 360 με τον αισθητήρα Kinect Star Wars θα περιλαμβάνει:

  • Το παιχνίδι Star Wars για Kinect
  • Ειδική κονσόλα Xbox 360 με θέμα R2-D2 με ειδικούς ήχους
  • Λευκό αισθητήρα Kinect
  • Ειδικό ασύρματοι χειριστήριο Xbox 360  με θέμα C-3PO
  • Σκληρό δίσκο 320GB
  • Ασύρματα ακουστικά  Xbox 360
  • Το παιχνίδι Kinect Adventures
  • Αποκλειστικό περιεχόμενο για download

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.