XBLOG logo @2x

Το xblog.gr μεταφέρθηκε στους servers της Etherland

Στους servers της Etherland μεταφέρθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το xblog.gr, απ΄όπου “βγαίνει” στο διαδίκτυο πλέον το site μας!

Η Etherland προσφέρει υπηρεσίες Cloud Server για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων σε πελάτες με υψηλές απαιτήσεις. Οι υποδομές της Etherland βρίσκονται στην Ελλάδα με αποτέλεσμα την αμεσότητα και την ταχύτητα για τους Έλληνες πελάτες.

Οι υποδομές της Etherland φιλοξενούνται στην Lamda Hellix στο Κορωπί Αττικής.

Για την μέγιστη αξιοπιστία στις υπηρεσίες της, η Etherand εμπιστεύεται server Dell R620 που βασίζονται σε επεξεργαστές Intel 10-Core Xeon E5-2660.

Τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών είναι αποθηκευμένα σε SAN storage σειράς VNX της EMC για μέγιστη απόδοση και υψηλότερα IOPS.

Η Etherland χρησιμοποιεί Firewall και IPS (Intrusion Prevention System) της Sophos. Το δίκτυo της εταιρίας βασίζεται σε ΗΡ Pro Curve Stacked Gigabit Switches και η καρδιά του δικτύου είναι οι νέοι Cloud Core Routers της Mikrotik.

Για την διασύνδεση στο Internet η Etherland χρησιμοποιεί διασυνδέσεις με διεθνείς Tier-1 παρόχους όπως η Telecom Italia και η Cogent Communications.

Επισκεφθείτε το www.etherland.eu όπου μπορείτε να δείτε τα πάντα για τις υπηρεσίες της Etherland!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.