XBLOG logo @2x

Withings Steel HR: Ένα αναλογικό smartwatch για αθλητές από τη Nokia

Πριν λίγους μήνες η Nokia εξαγόρασε την γαλλική εταιρία Withings και τώρα η τελευταία προχώρησε στην παρουσίαση ενός νέου smartwatch, το Withings Steel HR. Η νέα συσκευή δίνει προτεραιότητα στην εμφάνιση και παράλληλα προσφέρει στον χρήστη τις βασικές λειτουργίες ενός έξυπνου ρολογιού, με το δυνατό της σημείο να βρίσκεται στην αυτονομία της.

Το Withings Steel HR είναι ένα στιλάτο ρολόι με αναλογικό καντράν στο οποίο ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για τις ειδοποιήσεις του, τις υπενθυμίσεις και να αντλεί πληροφορίες για την απόσταση που διάνυσε, τις θερμίδες που έκαψε, την διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου του και οτιδήποτε άλλο σχετικό, αφού το ρολόι αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που του δίνει ο αισθητήρας καρδιακών παλμών στο κάτω μέρος. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει ένας αναλογικός δείκτης που πληροφορεί το ποσοστό ολοκλήρωσης του καθημερινού σας στόχου και στο πάνω μέρος της οθόνης βρίσκεται μια ασπρόμαυρη οθόνη όπου εμφανίζονται οι διάφορες πληροφορίες. Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει, να μεταβεί στο μενού και τις ρυθμίσεις της συσκευής μέσω του κουμπιού που βρίσκεται πλάγια της οθόνης. Όσον αφορά την μπαταρία του, μπορεί να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς χρήστες αφού η κατασκευάστρια εταιρία υπόσχεται έως και 25 μέρες αυτονομία.

Το νέο έξυπνο ρολόι θα κυκλοφορήσει σε διαστάσεις των 36 και 40 χιλιοστών. Η έκδοση των 36 χλστ. προσφέρει λουράκι 18 χλστ. και χρώματα λευκό – μαύρο, ενώ η έκδοση των 40 χλστ. έχει λουράκι 20 χλστ. και το βρίσκεις αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα. Όποιος ενδιαφέρεται θα βρει το Steel HR στην επίσημη σελίδα της εταιρίας από τον Οκτώβρη, ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων. Οι τιμές του κυμαίνονται στα $179.95 και $199.95 για τις δύο εκδόσεις αντίστοιχα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.