XBLOG logo @2x

Winter Music Conference 2007

Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2007 ξεκινάει στο Miami Beach Resort το φετινό Winter Music Conference 2007, ένα από τα πιο ξεχωριστά γεγονότα στο χώρο της χορευτικής και μουσικής βιομηχανίας.

Φέτος το WMC κλείνει 22 χρόνια, ενώ στις 5 ημέρες που θα διαρκέσει το event θα συγκεντρωθούν διεθνείς καλλιτέχνες, DJs, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, προγραμματιστές και επαγγελματίες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Το WMC διεισδύει στο διεθνή χώρο και καλεί ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μαζεύονται κάθε χρόνο σ΄ αυτό το μοναδικό γεγονός.

Συγκεκριμένα το WMC στο χώρο της βιομηχανίας θέλοντας να δώσει βήμα σε ανθρώπους που στοχεύουν στη βιομηχανική ανάπτυξη, πραγματοποιεί τουλάχιστον 30 σεμινάρια από ειδικούς που παρουσιάζουν νέες ιδέες και συζητούν θέματα, όπως διάφορες στρατηγικές στο χώρο της αγοράς, καλλιτεχνική διοίκηση, copywriting, ραδιοφωνικές παραγωγές και εμπόριο μέσω internet.

Επίσης μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες του Winter Music Conference είναι ότι εκτός από τους διεθνούς φήμης DJs που θα ανέβουν στα decks των dance stages, θα δώσει την ευκαιρία σε DJs από οποιαδήποτε χώρα που είναι άγνωστοι μέχρι τώρα, να δείξουν το ταλέντο τους μπροστά σε πλήθος κόσμου, με στόχο την πετυχημένη επαγγελματική τους πορεία στο μέλλον.

Και μιας και αναφέραμε ότι στα decks των dance stages των events που θα γίνουν στα πλαίσια του WMC θα βρεθούν διεθνούς φήμης DJs, να σας πούμε μερικούς μόνο από αυτούς, που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όσοι βρεθείτε εκεί: Prodigy, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Carl Cox, Erick Morillo, Sander Kleinenberg, Danny Howells, Hernan Cattaneo, Benny Benassi, Junior Sanchez, Chris Liebing και πολλοί άλλοι!..

Ανάμεσα στους εκατοντάδες DJs και παραγωγούς που θα δώσουν το παρών στο Winter Music Conference 2007 θα είναι και οι «δικοί μας» Αλέξανδρος Χριστόπουλος και Βασίλης Τσιλιχρήστος, οι οποίοι όπως έμαθα θα περάσουν ένα 10ήμερο στο Miami!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Winter Music Conference, τα εισιτήρια, τη διαμονή και τα πάρτι που θα γίνουν στα πλαίσια της όλης διοργάνωσης δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στο επίσημο site του WMC στη διεύθυνση www.wintermusicconference.com!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.