XBLOG logo @2x

Windows Mobile 6.5 επίσημα

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζαμε την αναμενόμενη κυκλοφορία των Windows Mobile 6.5, ωστόσο μόλις χθες ο Steve Ballmer (Microsoft CEO) αποκάλυψε στο Mobile World Congress 2009 την νέα έκδοση που αναμένεται να ενσωματωθεί σε αρκετές συσκευές που θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στον χρόνο.

Πιστεύω ότι ο κύριος στόχος των νέων Windows Mobile 6.5 είναι να γίνουν πιο φιλικά προς τον χρήστη και κυρίως πιο εύχρηστα στην χρήση με το δάχτυλο και όχι με το πενάκι.

Εκτός από το ανανεωμένο User Interface και κάποια νέα στοιχεία που θα ενσωματώνουν τα νέα Windows, με αγωνία νομίζω περιμένουμε όλοι να δούμε τον νέο Internet Explorer που θα διαθέτουν, ο οποίος αναμένεται να είναι αρκετά πιο γρήγορος και εύχρηστος.

Μαζί με τα νέα Windows Mobile 6.5 οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση και σε δύο νέες υπηρεσίες της Microsoft. To My Phone και το Windows Marketplace για κινητά τηλέφωνα.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί κάποιες συσκευές που θα έρχονται εξ΄αρχής με προεγκατεστημένα τα Windows Mobile 6.5, ωστόσο τόσο τα LG GM730 και HTC Touch Diamond 2 όσο και το HTC Touch Pro 2 αναμένεται να μπορούν να δεχτούν το νέο λειτουργικό, όταν αυτό είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Windows Mobile 6.5

Windows Mobile 6.5

Windows Mobile 6.5

Windows Mobile 6.5

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.