XBLOG logo @2x

WIND ZTE Light tablet επίσημα

Όπως γράψαμε χθες το μυστήριο σχετικά με το tablet της WIND λύθηκε! Το νέο ZTE Light διατίθεται αποκλειστικά από την WIND, βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση, δείτε προσφορές για προγράμματα συμβολαίου και τιμές!

Το ZTE Light είναι ένα προσιτό Tablet PC με Android 2.1 λειτουργικό, οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα 3 Megapixel, υποστήριξη σύνδεσης 3G/HSDPA ή Wi-Fi στο ίντερνετ, βάρος 350 gr. και διαστάσεις 190x110x13 mm.

Οι κάτοχοι του ZTE Light έχουν φυσικά πρόσβαση και στο Android Market όπου μπορούν να βρουν χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια για να φέρουν το tablet τους στα μέτρα τους για το σκοπό που το χρησιμοποιούν (δουλειά, διασκέδαση κλπ).

Το ZTE Light διατίθεται δωρεάν με νέα σύνδεση στο πρόγραμμα WIND ONE XL που με πάγιο 99,90 ευρώ/μήνα δίνει απεριόριστα αστικά/υπεραστικά από σταθερό και κινητό, 600 λεπτά προς κινητά (από σταθερό ή κινητό), απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα 48 χωρών από σταθερό, broadband ADSL έως 24 Mbps στο σπίτι, αλλά και mobile internet 100 MB και απεριόριστη επικοινωνία μεταξύ του σταθερού και κινητού.

Φυσικά το ZTE Light διατίθεται και σκέτο σε περίπτωση που δεν θέλετε να κάνετε συμβόλαιο. Σε αυτή την περίπτωση θα σας κοστίσει 349 ευρώ με δώρο 7 ημέρες WIND Mobile Broadband με κάρτα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.