XBLOG logo @2x

Η WIND συνεργάζεται με την Zappware για να προσφέρει υπηρεσίες τηλεόρασης στην Ελλάδα

Η WIND Ελλάς ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Zappware για την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τηλεόρασης στους πελάτες της. Χάρη στην τεχνολογική λύση της Zappware η WIND Ελλάς θα λανσάρει μια νέα υπηρεσία multiscreen βίντεο μέχρι το τέλος του έτους, δημιουργώντας μια ξεχωριστή τηλεοπτική εμπειρία για τους τελικούς χρήστες.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική τηλεοπτική εμπειρία τόσο από άποψη τεχνολογίας όσο και περιεχομένου. Για το σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παρόχους, όπως η Zappware. Η κορυφαίας τεχνολογίας λύση που έχουμε επιλέξει και η οποία βασίζεται στο cloud είναι απλή στη χρήση, διασκεδαστική και εξατομικευμένη. Είναι μιας υψηλής τεχνολογίας λύση που μαζί με το περιεχόμενο που θα εξασφαλίσει η WIND, θα προσφέρει έναν νέο τρόπο διασκέδασης για τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται, ή το είδος της συσκευής που χρησιμοποιούν», δήλωσε ο Χέρμαν Riedl, Chief Strategy & Digital Transformation Officer της WIND Ελλάς.

«Είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που αναπτύξαμε για την WIND Ελλάς μια λύση για την τηλεόραση βασισμένη στο cloud. Η WIND και η πλειονότητα των τηλεπικοινωνιακών φορέων με τους οποίους επικοινωνούμε, μας μεταφέρουν την ανάγκη για μια πλατφόρμα που πραγματικά να προκαλεί τους πελάτες τους να συμμετάσχουν, να δημιουργεί πιστότητα και να παρακινεί τους χρήστες να απολαμβάνουν όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο. Αυτή είναι και η πρόκληση: υπάρχει μεγάλος όγκος πολύτιμου περιεχομένου για κατανάλωση, αλλά με ποιον τρόπο μπορούν οι θεατές να βρουν εύκολα τις αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και σειρές; Το Nexx 4.0 είναι η απάντηση της Zappware σε αυτή την πρόκληση», δήλωσε ο Patrick Vos, Διευθύνων Σύμβουλος της Zappware.

Η Zappware αναπτύσσει το βασισμένο στο cloud λογισμικό της, ενσωματώνοντας δυνατότητες εξατομίκευσης για Android-TV, για smartphones, tablets και web-browsers. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν ζωντανές και catch-up τηλεοπτικές μεταδόσεις, εγγραφές και ένα πλούσιο κατάλογο βίντεο On-Demand (VOD). Επιπλέον η Android-TV πλατφόρμα προσφέρει μεγάλη ευελιξία ενσωμάτωσης περιεχομένου από τρίτα μέρη καθώς και εφαρμογών για τους τελικούς χρήστες σε μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Σχετικά με την Zappware
Η Zappware ιδρύθηκε το 2001 και συνδυάζει δημιουργικότητα και τεχνολογία σε δυναμικές ψηφιακές λύσεις τηλεόρασης για Παρόχους Ψυχαγωγίας. Το πετυχημένο και βραβευμένο λογισμικό της εξυπηρετεί εκατομμύρια συσκευές ανά τον κόσμο ώστε να προσφέρει μια εξατομικευμένη τηλεοπτική εμπειρία σε τηλεόραση, smartphones, tablets και PC.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.