XBLOG logo @2x

Wind – Tellas: Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί

Στο μήνυμα «Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί» συνοψίζεται η νέα φιλοσοφία της Wind. Η εταιρία μετά την πλήρη ενσωμάτωση με την Tellas, μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές ότι ακριβώς χρειάζονται για την επικοινωνία τους τόσο μέσω κινητών και σταθερών τηλεφώνων, όσο και μέσω internet. Όλοι οι πελάτες της Wind μπορούν να συνδυάσουν όποια υπηρεσία θέλουν απευθυνόμενοι σε ένα από τα 400 καταστήματα της εταιρίας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η νέα καμπάνια της εταιρίας που ήδη τρέχει σε όλα τα media, προσπαθεί να περάσει το μήνυμα «Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί» με ένα ξεχωριστό και διασκεδαστικό τρόπο. Οι χρήστες μπορούν να παίξουν με τα banner της Wind και να ενώσουν τα σχήματα για να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από αυτά.

Η τηλεοπτική διαφήμιση γυρίστηκε το καλοκαίρι στην πλατεία Κλαυθμώνος. Όπως αναφέρει η εταιρία «Άγνωστοι γνωρίστηκαν, φιλίες γεννήθηκαν, καρδιές ενώθηκαν και ο τόπος γέμισε χρώματα και σχήματα. Ένα μεγάλο event που διοργάνωσε η Wind για εκατοντάδες συμμετέχοντες. Χαρά, γέλιο και αυθορμητισμός, οι κυρίαρχες αντιδράσεις των ανθρώπων που ήρθαν πιο κοντά μέσω ενός «ξεχωριστού» τρόπου. Μία καμπάνια που παρουσιάζει τη φιλοσοφία της εταιρίας να παρέχει όλους τους τρόπους επικοινωνίας: Κινητή, Σταθερή και Internet.»

Αν λοιπόν κι εσείς θέλετε να μπείτε στην παρέα της Wind δεν έχετε παρά να σπεύσετε σε ένα από τα 400 καταστήματα της εταιρίας και να δημιουργήσετε τον δικό σας τρόπο επικοινωνίας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.