XBLOG logo @2x

Θες να ταξιδέψεις στο χωριό του Άι Βασίλη στο Ροβανιέμι της Λαπωνίας; Πάρε μέρος στο νέο διαγωνισμό της WIND

Από νωρίς στο κλίμα των Χριστουγέννων μας βάζει η WIND που, σε συνεργασία με το “Αθηνόραμα Travel”, τρέχει τον νέο διαγωνισμό μέσω Facebook, από τον οποίο θα κληρωθεί ένας τυχερός που θα ταξιδέψει με την παρέα του στο χωριό του Άι Βασίλη στο Ροβανιέμι της Λαπωνίας!

Αν θέλεις να πάρεις κι εσύ μέρος στην κλήρωση και να κερδίσεις -αν είσαι ο πιο τυχερός- το ταξίδι 4 ατόμων στο παραμυθένιο χωριό του Άι Βασίλη, δεν έχεις παρά να μπεις στο facebook page της WIND, να κάνεις like και να πατήσεις την επιλογή αριστερά “Xmas Contest” και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο και email ζητάει μόνο).

Ο διαγωνισμός, όπως διαβάζω στους όρους χρήσης, θα διαρκέσει μέχρι τις 14/12/2011 στις 17:00, ενώ η κλήρωση θα γίνει μία μέρα μετά, δηλαδή στις 15/12/2011 και θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή από το www.wind.com.gr και το www.athinorama.gr.

Έτσι ένας τυχερός θα επιλέξει 3 ακόμη άτομα και θα ταξιδέψουν στο Ροβανιέμι της Λαπωνίας, όπου θα επισκεφθούν και θα εξερευνήσουν το σπίτι του Άι Βασίλη, θα περιηγηθούν στο εργαστήριό του και θα ζήσουν από πολύ κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Και επειδή δυστυχώς οι περισσότεροι δεν θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε εκεί φέτος τα Χριστούγεννα, ας απολαύσουμε μερικές εικόνες από το χωριό του Άι Βασίλη στο Ροβανιέμι της Λαπωνίας μέσα από το παρακάτω βίντεο!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.