XBLOG logo @2x

Wind & Samsung: Beat the DJ Club Tour

Μετά τη Λάρισα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο, το “Beat the DJ club tour”, των καταστημάτων Wind και της Samsung για το νέο Samsung Βeat Dj ολοκληρώνεται στην Αθήνα. Τα καταστήματα Wind και η Samsung παρουσιάζουν αυτή την Κυριακή 5 Ιουλίου στο club Room Ειρηνικός, Λ. Καραμανλή 4, Β΄πλαζ ΕΟΤ Βούλας, στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού με ελεύθερη είσοδο, δύο από τους δημοφιλέστερους DJs και παραγωγούς της χορευτικής house μουσικής, τον Sandy  Rivera και για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Funkerman.

Τους δύο ξένους  θα πλαισιώσουν οι Έλληνες DJs Γιώργος Σειράς (resident DJ του Cavo Paradiso στη Μύκονο) και Νίκος Βουτούρας (μέλος των Dimension X). Οι πόρτες του club θα ανοίξουν στις 20:30 και η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους φίλους της house μουσικής, σε όποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και αν ανήκουν.

Κατά την είσοδό τους στο club οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι απ΄όλους τις λειτουργίες του νέου μουσικού κινητού Samsung Βeat Dj και να ζήσουν την εμπειρία της εντυπωσιακής αυτής συσκευής με προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ήχου, οθόνη αφής και πολλές άλλες μουσικές δυνατότητες οι οποίες τη μετατρέπουν σε μία «πραγματική κονσόλα DJ».

Επίσης, πριν την έναρξη της βραδιάς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός “Beat the DJ” σε συνεργασία με το μουσικό κανάλι MTV, με έπαθλα κινητά “Samsung Beat DJ”. Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τους δύο καλύτερους “Mobile DJs” οι οποίοι μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα 400 καταστήματα Wind και να δοκιμάσουν ζωντανά τις δυνατότητες του κινητού. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς επίσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την πρωτοποριακή αυτή συσκευή, ενώ όλοι όσοι θα έχουν ενεργοποιημένο το Bluetooth της συσκευής τους, θα λάβουν το νέο track του Γιώργου Σειρά “Love changes”, το οποίο γράφτηκε αποκλειστικά για το λανσάρισμα του Samsung Βeat Dj από την Wind.

Το νέο μουσικό κινητό της Samsung διατίθεται από τα 400 καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα μαζί με σημαντική έκπτωση για αγορά συσκευής με σύνδεση κρατώντας το ίδιο νούμερο από οποιοδήποτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, δώρο multimedia υπηρεσίες Wind αξίας 100 ευρώ και μία αποκλειστική συλλογή με τα 15 πιο δημοφιλή dance summer tracks.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.