XBLOG logo @2x

WIND Plus: Πλήρως ανανεωμένο, Δείτε screenshots

Μετά τα επίσημα λογάκια του press release για το ανανεωμένο WIND Plus, ήρθε η ώρα να δούμε μερικά screenshots με τις βασικές επιλογές που μας δίνει το mobile portal της WIND. Έχοντας χρησιμοποιήσει εκτενώς και την προηγούμενη έκδοση του mobile portal, τώρα μπορώ να πω ότι έγινε πραγματικά πιο λειτουργικό, με νέα δομή, εμφάνιση αλλά και περιεχόμενο!

Οι βασικές ενότητες που θα συναντήσετε μπαίνοντας στο WIND Plus είναι πέντε: Home, Internet, Music, Fun, Community. Την ενότητα “Internet” θα λατρέψουν όπως είναι λογικό οι φαν του mobile internet και των social networks, όπως Facebook και Twitter, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε δωρεάν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού μέσω του WIND Plus έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε όλες τις ειδήσεις από το isotimia.gr, το espressonews.gr, αλλά και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η πλοήγηση στο WIND Plus καθώς και στις υπηρεσίες της WIND διατηρεί την παρούσα χρέωση με το εισιτήριο εισόδου: €0.49/είσοδο, ενώ η πλοήγηση σε mobile internet sites που δεν ανήκουν στην WIND (ακόμη και αν είναι καταχωρημένα στο WIND Plus) χρεώνεται ανά KB, με τιμή €0.0119/ KB. Όσα mobile internet sites βρίσκονται στο WIND Plus συνοδεύονται από αναφορά στη χρέωσή αυτή.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι μαζί με το WIND Plus Non Stop για απεριόριστη πλοήγηση στο WIND Plus, όσοι είστε συνδρομητές συμβολαίου μπορείτε να ενεργοποιήσετε add-on data plans, προκειμένου να έχετε περισσότερα MB, για πλοήγηση στο mobile internet εκτός περιβάλλοντος WIND Plus. (περισσότερες πληροφορίες στο www.windplus.gr)

WIND Plus add ons

Δείτε screenshots από το νέο WIND Plus

WIND Plus

WIND Plus

WIND Plus

WIND Plus

WIND Plus

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.