XBLOG logo @2x

Wind Plus: Ανανεωμένο, με νέες δυνατότητες και περισσότερη ευκολία στη χρήση

Ανανεωμένο, με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, και καινούριες υπηρεσίες internet, προσφέρεται πλέον το mobile portal της Wind.

Με 13 διαφορετικές κατηγορίες, το Wind Plus δίνει πρόσβαση σε ένα πλήρες μενού ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, προσφέροντας παράλληλα στους χρήστες νέες δυνατότητες προσωποποίησης του μενού, αναζήτησης περιεχομένου και ακόμα πιο εύκολη περιήγηση στο mobile internet.

Τα διεθνή και ελληνικά mobile internet sites που φιλοξενούνται στο Wind Plus έχουν ξεπεράσει πλέον τα 50, αφού στα γνωστά Google Search και Gmail έχουν προστεθεί πολλά νέα ειδησεογραφικά και ψυχαγωγικά sites, αλλά και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Μαζί με τα Facebook, MySpace, Hi5, Flickr και Linkedin, οι χρήστες του Wind Plus βρίσκουν πλέον και την πιο δημοφιλή παγκοσμίως υπηρεσία microblogging, Twitter, στο πλαίσιο της οποίας προσφέρεται μεταξύ άλλων και απευθείας πρόσβαση στα updates διασημοτήτων.

Στις εφαρμογές που διατίθενται δωρεάν, όπως οι Google Maps και Opera Mini browser, προστέθηκε το Wind Plus widget, μια νέα εφαρμογή που προβάλλει αυτόματα τα προτεινόμενα τραγούδια και παιχνίδια της κάθε ημέρας.

Στις νέες υπηρεσίες περιεχομένου του Wind Plus, στην κατηγορία Communities, συγκαταλέγεται τo AirG, το μεγαλύτερο mobile community παγκοσμίως, με περισσότερα από 30 εκατομμύρια μέλη. To AirG δίνει στους χρήστες δυνατότητα να δουν μέσω του κινητού τους το προφίλ χρηστών από όλο τον κόσμο, να ανεβάσουν φωτογραφίες και video, να κάνουν chat, να αλλάξουν το status τους και να σχολιάσουν video και φωτογραφίες.

Ακόμη, το νέο, ανανεωμένο Wind Plus προσφέρει νέες δυνατότητες για internet browsing, όπως την επιλογή My Browsing History, η οποία ανανεώνεται αυτόματα με τα 10 τελευταία internet sites που έχει επισκεφθεί ο χρήστης μέσα από το Wind Plus.

Με τις νέες δυνατότητες προσωποποίησης που προσφέρει το Wind Plus, για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στον κάθε χρήστη να ορίσει τις δικές του αγαπημένες υπηρεσίες προκειμένου να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτές, αλλά και να δει το Top 5 των προτιμήσεων των χρηστών του portal.

Αντίστοιχο πλεονέκτημα προσφέρει και η δυνατότητα αναζήτησης περιεχομένου, που έχει αναπτυχθεί για άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο ή υπηρεσία που ενδιαφέρει τους χρήστες, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν μέσα στις σελίδες του portal.

Wind Plus

Wind Plus

  • Για την πλοήγηση στο Wind Plus και στις υπηρεσίες της Wind ισχύει η χρέωση με το εισιτήριο εισόδου: € 0.49/είσοδο
  • Η πλοήγηση σε mobile internet sites που δεν ανήκουν στην Wind (ακόμη και αν είναι καταχωρημένα στο Wind Plus) χρεώνεται ανά Kbyte, με τιμή € 0.0119/Kbyte
  • Η υπηρεσία Wind Plus Non Stop προσφέρει κάθε μήνα απεριόριστη περιήγηση στο Wind Plus, αλλά και 40 ΜΒ κίνησης σε περιβάλλον εκτός Wind Plus (mobile internet sites) με χρέωση € 3,99/μήνα.
  • Η υπηρεσία ενεργοποιείται με την αποστολή της εντολής “PLUS” με δωρεάν SMS στο 19349 για κατόχους καρτοκινητού τηλεφώνου ή στο 19348 για συνδρομητές συμβολαίου. Οι κάτοχοι συμβολαίου μπορούν εναλλακτικά να ενεργοποιήσουν το Wind Plus Non Stop καλώντας το 1260 από το κινητό τους ή κατά την επίσκεψή τους σε κάποιο κατάστημα Wind.
  • Ταυτόχρονα, ισχύει η προσφορά των καταστημάτων Wind για την ενεργοποίηση του Wind Plus Non Stop, όπου αν ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα με την πραγματοποίηση νέας σύνδεσης, τα 2 πρώτα πάγια της υπηρεσίας προσφέρονται δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις για ιδιώτες (εξαιρούνται τα προγράμματα Καρτοσύνδεσης, Flexy Zero και WINDi)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.