XBLOG logo @2x

Wind Plus ακόμα πιο ανανεωμένο

Το μενού υπηρεσιών Wind Plus, σε ακόμα πιο ανανεωμένη μορφή, έχουν στη διάθεσή τους οι συνδρομητές Wind, για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία τους. Έχοντας συμπληρώσει ήδη τρία χρόνια και πλέον επιτυχημένης πορείας, το Wind Plus προσφέρει πλούσιο, πρωτοποριακό, επίκαιρο και χρηστικό περιεχόμενο, καλύπτοντας αδιάλειπτα, όλες τις διαφορετικές προτιμήσεις των συνδρομητών Wind.

Ειδικότερα, το τελευταίο τρίμηνο, το δημοφιλές μενού υπηρεσιών έχει προχωρήσει σε ανανέωση των θεματικών του ενοτήτων και συγκεκριμένα:

Στην ενότητα “Αθλητικά”, η υπηρεσία Novasports Mobile προσφέρει πλέον τις ακόλουθες επιλογές:

  • Novasports TV: συναρπαστικοί αγώνες και ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών Novasports 1,2 και 3, ζωντανά στο κινητό
  • Highlights TV: τα καλύτερα στιγμιότυπα της αθλητικής επικαιρότητας από Ελλάδα και εξωτερικό
  • Ειδήσεις: όλα τα τελευταία νέα από το novasports.gr
  • Πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων: αυτόματη ενημέρωση για την έναρξη των σημαντικότερων ζωντανών μεταδόσεων των καναλιών του Novasports TV.

Στην ενότητα “Internet” έχουν προστεθεί twitter feeds από τις δημοφιλέστερες εφημερίδες free press της Αθήνας, Athens Voice και Lifo, ενώ διατίθεται πλέον και η εφαρμογή messenger Ebuddy, που λειτουργεί στα κινητά τεχνολογίας Symbian και Windows Mobile.

Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας “Breaking News” το Wind Plus προσφέρει στους συνδρομητές Wind τη δυνατότητα να ενημερώνονται δωρεάν και με συνεχή ροή, για όλα τα τελευταία πολιτικά και οικονομικά θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Στην υπηρεσία προστέθηκαν και οι κατηγορίες Gossip και Right Now καλύπτοντας τα πάντα γύρω από ελληνικό και διεθνές lifestyle και ικανοποιώντας πλήρως τις προτιμήσεις των συνδρομητών της στον τομέα της ενημέρωσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Wind Plus μπορείτε να βρείτε στο ανανεωμένο www.windplus.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.