XBLOG logo @2x

Wind: Πλέον προσφέρει online υποστήριξη στους πελάτες της

Νέα on line δωρεάν υπηρεσία υποστήριξης έχουν από σήμερα στη διάθεσή τους όλοι οι συνδρομητές Σταθερής & Internet WIND. Μπαίνοντας στο www.wind.gr/home/help μπορούν απλά και γρήγορα, να μάθουν και να διαχειριστούν μόνοι τους θέματα που αφορούν στη σύνδεσή τους.

Η νέα online υπηρεσία υποστήριξης της WΙND καθοδηγεί με how-to videos το συνδρομητή να επιλύσει από το σπίτι ή το γραφείo του, απλά και γρήγορα, χωρίς τη συνδρομή τεχνικού, μία μεγάλη γκάμα θεμάτων όπως η σύνδεση και εγκατάσταση εξοπλισμού, η ρύθμιση ασύρματου δικτύου, η ασύρματη σύνδεση συσκευών και γενικά διάφορες άλλες ρυθμίσεις (browsers, proxy server, email).

Επιπλέον οι συνδρομητές Σταθερής & Internet WΙND μπορούν να δουν παραδείγματα και videos με επεξήγηση λογαριασμών, online εργαλεία για παρακολούθηση αίτησης, διαθεσιμότητα δικτύου, είσοδο webmail καθώς και απαντήσεις σε δημοφιλείς ερωτήσεις.

Η on line υποστήριξη σταθερής & Internet μέσα από το www.wind.gr/home/help, εμπλουτίζει τους τρόπους εξυπηρέτησης του πελάτη καλύπτοντας αποτελεσματικότερα τις τηλεπικοινωνιακές του ανάγκες και ταυτόχρονα αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια της WΙND για συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των συνδρομητών της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.