XBLOG logo @2x

WIND, Online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal

Η WIND πρωτοπορεί και εξασφαλίζει πρώτη στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, για τους πελάτες F2G και Q, online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal, χαρίζοντάς τους παράλληλα bonus κάθε φορά που κάνουν ανανέωση του χρόνου τους online.

Συγκεκριμένα κάθε φορά που οι χρήστες F2G & Q κάνουν online ανανέωση του χρόνου ομιλίας τους, αποκτούν αυτόματα bonus από 2€ μέχρι και 6€, για κάθε ανανέωση που κάνουν από 10€ και πάνω.

Η υπηρεσία PayPal – που πρώτη η WIND στην Ελλάδα αξιοποιεί για την online ανανέωση χρόνου ομιλίας – δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς ο χρήστης αποφεύγει την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση των στοιχείων του και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να συνδεθεί στο λογαριασμό του. Και όλα αυτά σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον με συνεχή χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας και κρυπτογράφησης.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εφαρμογές για smartphones myF2G και myQ συνεχίζουν να αυξάνουν τις δυνατότητες τους και να πρωτοπορούν, καθώς είναι οι πρώτες εφαρμογές στην Ελλάδα που παρέχουν σε πελάτες καρτοκινητής τη δυνατότητα για real time Mobile ανανέωση χρόνου ομιλίας on the move μέσω του PayPal.

Υπενθυμίζεται ότι οι online πλατφόρμες www.f2g.gr και www.myQ.gr καθώς και οι εφαρμογές για Smartphone’s myF2G & myQ, εξασφαλίζουν στους χρήστες, άμεση ενημέρωση για το υπόλοιπο τους ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν και να ενεργοποιούν αποκλειστικά online πακέτα καθώς και extra δωρεάν bonus ομιλίας, SMS ή MB με κάθε login που κάνουν. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν και κερδίζουν και extra bonus από 120 έως και 300 λεπτά ομιλίας προς WIND /Q, με κάθε online ανανέωση από 10€ και 20€ και άνω, αντίστοιχα.

WIND, Online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.