XBLOG logo @2x

Η Wind φέρνει το iPhone 4 στις 13 Μαΐου

Η Wind που το τελευταίο διάστημα γνωρίζαμε ότι θα φέρει το iPhone 4 αλλά χωρίς να ξέρουμε το πότε, ανακοίνωσε τελικά ότι η διάθεση του iPhone 4 από τα καταστήματά της θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Μαΐου… Σε λευκό ή μαύρο για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο!

Γνωρίζω αρκετούς που σκέφτονταν να φύγουν με φορητότητα από την Wind προς άλλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας, μόνο και μόνο για να αποκτήσουν το iPhone 4 σε συνδυασμό με νέα σύνδεση σε πρόγραμμα συμβολαίου σε καλύτερη τιμή…

Τώρα όμως αν είστε συνδρομητής στη Wind νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσετε την επιδότηση που έχετε για ανανέωση συμβολαίου και να αποκτήσετε το smartphone της Apple.

Το δελτίο τύπου της εταιρίας αναφέρει επί λέξη «για τιμές και διαθεσιμότητα ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.wind.com.gr», ωστόσο στη σχετική σελίδα για το iPhone 4 στο site της Wind, όπου υπάρχει και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που μπορεί να συμπληρώσει κάποιος, δεν βρήκα πουθενά τιμή.

Λέτε να δούμε τιμές-έκπληξη, χαμηλότερες από Cosmote – Vodafone ή μπα; Ελπίζω τουλάχιστον οι τιμές να είναι ίδιες με τις τιμές διάθεσης του iPhone 4 από Cosmote, γιατί η Vodafone -άγνωστο γιατί- ανέβασε την τιμή του iPhone 4, και στην έκδοση των 16GB και στην έκδοση των 32GB (λευκό και μαύρο).

Ακολουθεί το press release της Wind για την διάθεση του iPhone 4:

Το iPhone 4 μαζί με νέα, ειδικά σχεδιασμένα για τη συσκευή οικονομικά πακέτα, θα προσφέρει από τις 13 Μαίου η WIND Ελλάς.

To iPhone 4 είναι το πιο καινοτόμο τηλέφωνο στον κόσμο, με την εντυπωσιακή retina οθόνη της Apple, την οθόνη με την υψηλότερη ευκρίνεια που έχει ποτέ κατασκευαστεί για κινητό τηλέφωνο, η οποία προσφέρει εκπληκτική ποιότητα σε κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο καθώς και το λογισμικό FaceTime που καθιστά την βιντεοκλήση πραγματικότητα. Το iPhone 4 διατίθεται με το A4 chip της Apple, κάμερα 5 megapixel με LED flash, HD video recording και έναν ελκυστικό γυάλινο και ανοξείδωτο σχεδιασμό, μοναδικό σε κινητό τηλέφωνο. Το iPhone 4 διαθέτει iOS 4, το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα κινητών συσκευών παγκοσμίως. Το επαναστατικό App Store παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 350.000 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της iMovie, αποκλειστικά σχεδιασμένης εφαρμογής για το iPhone 4.

“Στο πλαίσιο του στόχου μας να προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα στους πελάτες μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διαθεσιμότητα του iPhone 4 μέσω της εκτεταμένης αλυσίδας των καταστημάτων WIND σε όλη την Ελλάδα” δήλωσε ο David Meneghello, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής WIND. “Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι πελάτες μας θα απολαύσουν την εμπειρία του τηλεφώνου μέσα από το δίκτυο μας κινητής τηλεφωνίας πανελλαδικά.

Για τιμές και διαθεσιμότητα ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.wind.com.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone 4, παρακαλούμε επισκεφθείτε: www.apple.com/iphone.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.