XBLOG logo @2x

Η WIND απονέμει βραβεία Αριστείας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Για 2η συνεχή χρονιά η WIND υποστηρίζει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσφέροντας στους φοιτητές του προγράμματος θέσεις πρακτικής άσκησης για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Γιώργος Τσινίδης, Credit Control & Treasury Director της WIND, έδωσε το «παρών» στην απονομή βραβείων αριστείας που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης χθες το απόγευμα στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και απένειμε βραβεία σε φοιτητές που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους.

«Μόνο όταν προσπαθεί ο καθένας από μας, κάθε μέρα, να είναι άριστος σε αυτό που κάνει, να είναι καλύτερος από την προηγούμενη μέρα, τότε μόνο, μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Εσείς αυτό το κάνατε πράξη μέσα από τον μόχθο σας για τη γνώση και την ακαδημαϊκή πρόοδο. Εμείς ως WIND θέλουμε να είμαστε σύμμαχοι σας σε αυτήν την προσπάθεια. Επενδύουμε στην εκπαίδευση σας και στην προώθηση της αριστείας γιατί μέσα από σας επενδύουμε στην πρόοδο της κοινωνίας μας», τόνισε κατά την διάρκεια της σύντομης ομιλίας του ο κ. Τσινίδης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.