XBLOG logo @2x

Wind ADSM: Νέα Προγράμματα με δώρο Netbook Asus

Τώρα το Wind ADSM σας κάνει δώρο το νέο netbook Asus Eee PC 1000 μαζί με το Huawei USB Stick E169. Συνδεθείτε σε ένα από τα νέα προγράμματα ασύρματου Internet, Wind ADSM Clock 200 και Wind ADSM 10 GB για να αποκτήσετε το νέο μικρό φορητό υπολογιστή της Asus, Eee PC 1000.

Αποκλειστικά η Wind δίνει στους πελάτες της, τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε προγράμματα ασύρματου Internet με δωρεάν όγκο διακίνησης (ΜΒ) ή δωρεάν ώρες ώστε να υπολογίζουν τη χρήση του ασύρματου Internet εύκολα και απλά για μεγαλύτερη οικονομία.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες που θα επιλέξουν το οικονομικό πρόγραμμα Wind ADSM Clock 200 μπορούν να απολαμβάνουν 200 ώρες δωρεάν ασύρματο Internet κάθε μήνα έχοντας απεριόριστο όγκο διακίνησης. Ενώ οι χρήστες που θα επιλέξουν το οικονομικό πρόγραμμα Wind ADSM 10 GB μπορούν να απολαμβάνουν 10 GB δωρεάν ασύρματο Internet κάθε μήνα.

Wind ADSM Internet

Τα δύο νέα προγράμματα ασύρματου internet Wind ADSM θα διατίθενται μόνο για νέους συνδρομητές με συμβόλαιο 24μηνης διάρκειας.

Τα νέα προγράμματα Wind ADSM θα είναι διαθέσιμα από σήμερα, Παρασκευή 10 Απριλίου, και η ενεργοποίηση τους πραγματοποιείται εύκολα σε ένα από τα 400 καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.wind.com.gr ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Wind, καλώντας στο 1260 από το κινητό σας.

Wind ADSM

  • Η χρέωση για το ADSM Clock 200 θα γίνεται ανά λεπτό με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης τα 5 λεπτά.
  • Η χρέωση για το ADSM 10 GB θα γίνεται ανά KB.
  • Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για χρήση εντός Ελλάδος. Για χρήση στο εξωτερικό ισχύουν χρεώσεις περιαγωγής, όπως αυτές αναφέρονται στο www.wind.com.gr.
  • Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές, συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.