XBLOG logo @2x

WIND: Φθηνότερες χρεώσεις Roaming εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Φθηνότερες χρεώσεις θα απολαμβάνουν από την 1η Ιουλίου 2010 όσοι ταξιδεύουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και είναι και συνδρομητές στην κινητή τηλεφωνία της WIND. Πριν από λίγο η εταιρία ανακοίνωσε τις νέες χρεώσεις που θα έχουν ισχύ από την προσεχή Πέμπτη 1 Ιουλίου.

  • Εξερχόμενες κλήσεις: 0,48€/λεπτό (από 0,52€ που ισχύει τώρα) με χρέωση ανά δευτερόλεπτο & ελάχιστη αρχική διάρκεια 30’
  • Εισερχόμενες κλήσεις: 0,18€/λεπτό (από 0,23€ που ισχύει τώρα) με χρέωση ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη αρχική διάρκεια

Οι συνδρομητές της WIND επίσης κατά την περιαγωγή σε χώρες της Ε.Ε. δεν θα χρεώνονται για την λήψη φωνητικού μηνύματος στον τηλεφωνητή τους, θα χρεώνονται μόνο όταν καλέσουν να ακούσουν το μήνυμα (εξερχόμενη κλήση περιαγωγής από τη χώρα που βρίσκονται στην Ελλάδα) με 0,48 ευρώ/λεπτό.

Στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο συνδρομητής θα χρεώνεται και για τη λήψη μηνύματος στον τηλεφωνητή (διεθνείς κλήσεις περιαγωγής), αλλά και για την διάρκεια ακρόασής του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η WIND από την 1η Μαρτίου 2010 διαθέτει τη δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης / φραγής GPRS roaming, που σκοπό έχει την πληρέστερη ενημέρωση και με γνώμονα την προστασία των συνδρομητών της εταιρίας αναφορικά με την περιαγωγή δεδομένων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εταιρία συγκεκριμένα:

  • Παρέχει τη δυνατότητα φραγής της κίνησης δεδομένων περιαγωγής όταν τον μήνα ο συνδρομητής υπερβεί το προκαθορισμένο από την Ε.Ε. όριο των 62€ σε κίνηση δεδομένων σε περιαγωγή εντός της Ε.Ε.
  • Προειδοποιεί με γραπτό μήνυμα όταν η χρέωση φτάνει στο 80% του ορίου (δηλαδή στα 49€)
  • Δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να συνεχίσουν την κίνηση δεδομένων σε περιαγωγής, αποτρέποντας την υλοποίηση της φραγής στέλνοντας δωρεάν SMS «UNBAR NAI» στο 1202 για συνδρομητές συμβολαίου ή στο 1284 για συνδρομητές καρτοκινητής.

Η δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης / φραγής GPRS roaming θα διατίθεται αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές, κατόπιν ευρωπαϊκού κανονισμού από 1η Ιουλίου 2010. Οι πελάτες που δεν επιθυμούν την εν λόγω υπηρεσία έχουν τη δυνατότητα να την απενεργοποιήσουν αποστέλλοντας δωρεάν SMS «G OXI» στο 1202 (συνδρομητές συμβολαίου) ή στο 1284 (συνδρομητές καρτοκινητής).

Αντίστοιχα για ενεργοποίηση της υπηρεσίας οι ενδιαφερόμενοι αποστέλλουν δωρεάν SMS «G60 ΝΑΙ» στο 1202 (συνδρομητές συμβολαίου) και «G NAI» στο 1284 (συνδρομητές καρτοκινητής).

Σημείωση: Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.