XBLOG logo @2x

Wind: Νέα υπηρεσία Mobile Games

Η Wind άνοιξε μια νέα σελίδα στο mobile gaming, παρουσιάζοντας στους συνδρομητές της μια ριζικά ανανεωμένη υπηρεσία παιχνιδιών για κινητό τηλέφωνο, μέσα από το μενού του Wind Plus. H νέα υπηρεσία έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στο mobile gaming, προσφέροντας πληθώρα κορυφαίους τίτλους όπως…

Tomb Raider: Underworld, Harry Potter and The Half-Blood Prince, Call of Duty: World at War, Tetris, Bubble Bobble, Arkanoid, Pro Evolution Soccer 2009, EA SPORTS FIFA 09, Trivial Pursuit, Monopoly κ.α.

Το περιεχόμενο εμπλουτίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα με τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, ενώ οι χρήστες απολαμβάνουν ένα περιβάλλον γεμάτο εικόνες και πληροφορίες, όπου η αναζήτηση και επιλογή των παιχνιδιών είναι εύκολη και γρήγορη.

Κάθε μήνα, εκτός από τα νέα παιχνίδια, τους χρήστες της υπηρεσίας περιμένουν διαγωνισμοί, προσφορές και ευχάριστες εκπλήξεις. Ξεκίνημα τον Μάιο, με το επίσημο παιχνίδι της πολυαναμενόμενης ταινίας της χρονιάς Illuminati – Οι πεφωτισμένοι, το prequel του Κώδικα Da Vinci. Οι χρήστες που θα κατεβάσουν το παιχνίδι στο κινητό τους από τις 11/5/2009 έως τις 25/5/2009, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για 1 laptop Sony Vaio, 1 φορητό Sony DVD player και άλλα πλούσια δώρα!

Οι ενδιαφερόμενοι, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο μενού Wind Plus από τη συσκευή τους και να επιλέξουν την κατηγορία «Παιχνίδια» ή μέσω web στο windplus.gr και το mgames.wind.com.gr.

Wind Mobile Games

Η πρόσβαση στο Wind Plus κοστίζει € 0,49/επίσκεψη ή € 3,99/μήνα με το Wind Plus Non Stop. Η ενεργοποίηση του Wind Plus Non Stop που προσφέρει απεριόριστη πλοήγηση στο Wind Plus και τις υπηρεσίες της Wind πραγματοποιείται με την αποστολή της εντολής “Plus” με δωρεάν SMS στο 19348 για συνδρομητές συμβολαίου και 19349 για πελάτες καρτοκινητής. Η χρέωση για την αγορά παιχνιδιού είναι από € 3,57 μέχρι € 5,95, ανάλογα με το παιχνίδι. Για αίτηση παιχνιδιού μέσω αποστολής SMS στο 54525 η επιπλέον χρέωση είναι € 0,11 ανά SMS (απαιτείται 1 SMS). Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.