XBLOG logo @2x

Wikipedia και LivePedia μαζί σε εφαρμογή για iPhone και iPad! (οι 6 πρώτοι την κατεβάζουν δωρεάν!)

Πλέον το περιεχόμενο της ελληνικής Wikipedia και της LivePedia.gr είναι διαθέσιμο μαζί στο iPhone και το iPad, χάρη σε μία νέα εφαρμογή που βρίσκεται στο iTunes App Store εδώ και μερικές μέρες. Οι έξι πιο γρήγοροι από εσάς κατεβάζουν την εφαρμογή δωρεάν!

Η εφαρμογή ονομάζεται “πEDIA 2011”, δημιουργήθηκε από την Magenta, και περιλαμβάνει ολόκληρη την ύλη της ελληνικής Βικιπαίδειας αλλά και της εγκυκλοπαίδειας LivePedia.gr.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία που περιλαμβάνει και εικόνες (14,99 ευρώ) και μία χωρίς τις εικόνες (9,99 ευρώ).

Το application περιλαμβάνει περισσότερα από 180.000 λήμματα, τα οποία παρουσιάζονται ακριβώς όπως θα τα έβλεπε κανείς αν επισκεπτόταν την online έκδοσή τους, χωρίς να έχει γίνει καμία επεξεργασία των πληροφοριών.

Πολύ σημαντικό είναι το ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στην εφαρμογή είναι διαθέσιμες offline, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί ο χρήστης στο ίντερνετ. Έτσι, μπορείτε να αναζητήσετε για παράδειγμα κάποιο λήμμα μέσα από το “πEDIA 2011” app ακόμα και αν βρίσκεστε εν πτήση στο αεροπλάνο όπου ή σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.

Οι 6 πρώτοι κατεβάζουν την εφαρμογή δωρεάν!

Εξασφαλίσαμε redeem codes για τους 6 πρώτους από εσάς που θα θελήσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε σχόλιο σε αυτό το post, προσέχοντας να συμπληρώσετε σωστά το email σας στο σχετικό πεδίο.

Οι τρεις πρώτοι που θα αφήσουν σχόλιο θα λάβουν με email το redeem code και οδηγίες για να κατεβάσουν δωρεάν την έκδοση της εφαρμογής με τις εικόνες, ενώ οι επόμενοι τρεις θα λάβουν κωδικό για να κατεβάσουν την έκδοση της εφαρμογής χωρίς τις εικόνες.

Η εφαρμογή όπως φαίνεται στο iPad

Η εφαρμογή όπως εμφανίζεται στο iPhone

Wikipedia και LivePedia σε εφαρμογή για το iPhone

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.