XBLOG logo @2x

Whatsapp: Προσλαμβάνει προσωπικό που ξέρει ελληνικά!

Το Whatsapp είναι ένα πασίγνωστο app που αν έχεις smartphone και ψάχνεσαι για δωρεάν επικοινωνία μέσω ίντερνετ σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξέρεις ή να μην το έχεις χρησιμοποιήσει για να μιλάς με τα φιλαράκια σου κλπ.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο ενώ μετά αν θες να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς πρέπει να πληρώσεις 0,99 δολάρια, κάτι που αξίζει και με το παραπάνω για αυτά που προσφέρει.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το post δεν έχει να κάνει με την υπηρεσία που προσφέρει, αλλά με τις θέσεις εργασίας που έχουν ανοίξει στην εταιρία αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο έχει ανοίξει μία θέση εργασίας στο Whatsapp που έχει να κάνει με customer relationship και ένα από τα “προσόντα” που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι για αυτή τη θέση είναι να μιλάνε και ελληνικά!

Η θέση αυτή φυσικά αφορά στα γραφεία της εταιρίας στην Αμερικής, στην περίπτωση που σας πέρασε απ΄το μυαλό ότι ετοιμάζεται να ανοίξει γραφείο στη χώρα μας.

Κλείνοντας αυτό το post να αναφέρουμε ότι το Whatsapp έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες αυτή τη στιγμή, ενώ το προσωπικό της εταιρίας αποτελείται από 40 άτομα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.