XBLOG logo @2x

WebPet.gr: Το facebook των τετράποδων φίλων μας!

Γιατί να δημιουργείτε προφίλ ή fan page στο Facebook για το κατοικίδιό σας, όταν υπάρχει το απόλυτο social network για τους τετράποδους και όχι μόνο φίλους μας; Το όνομα αυτού WebPet.gr… Μάθετε τα πάντα για αυτό!

Το WebPet.gr αποτελεί δημιούργημα του Κωνσταντίνου Γρυπονησιώτη, ο οποίος το έστησε πριν από μερικούς μήνες με αφορμή τον γάτο του τον Πάρη! Πρόκειται για το μοναδικό social network site για ζώα, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε κι εσείς δωρεάν την σελίδα του αγαπημένου σας κατοικίδιου!

Στο WebPet.gr δεν θα συναντήσετε μόνο προφίλ για σκυλιά και γάτες, αλλά και για φίδια, πτηνά, τρωκτικά και ότι άλλο μπορεί να έχει ο καθένας για κατοικίδιο! Στο προφίλ του κατοικιδίου σας μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες του, να κάνετε αιτήματα φιλίας σε άλλα ζώα, αλλά και να συνομιλήσετε με τους ιδιοκτήτες των άλλων ζώων μέσω μηνυμάτων ή μέσω του chat!

Ένα από τα σημαντικότερα τμήματα του  είναι οι αγγελίες και τα σημεία ενδιαφέροντος. Στις αγγελίες μπορείτε να δείτε και να καταχωρήσετε αγγελίες για ζώα που χάθηκαν, βρέθηκαν ή χαρίζονται. Στα σημεία ενδιαφέροντος μπορείτε να βρείτε μέσω διαδραστικών χαρτών τον κοντινότερο κτηνίατρο, pet shop, κάποιο φιλοζωικό σύλλογο ή κάποιο πάρκο για το κατοικίδιο σας.

Επίσης, δεν λείπουν group όπως «Όλα τα ζωάκια έχουν ψυχή», «Αδέσποτα SOS» και άλλα, για τους ευαισθητοποιημένους με θέματα ζωοφιλίας, που είναι αρκετοί.

Μιλήσαμε με τον δημιουργό του WebPet.gr, ο οποίος μας αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το site, όπως ότι τα μέλη μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 4.903, από τα οποία:

  • Σκύλοι: 3758
  • Γάτες: 934
  • Πτηνά: 45
  • Ψάρια: 8
  • Τρωκτικά: 104
  • Ερπετά: 30
  • Άλλο: 24

Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω έχουν ανεβάσει 9.257 φωτογραφίες, έχουν δημιουργήσει και συμμετέχουν σε 173 groups, ενώ από αυτούς οι 2.574 δημιούργησαν προφίλ του κατοικιδίου τους για φιλία, 1.285 για να το ζευγαρώσουν με άλλο ζωάκι και 1.044 για… δικτύωση!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι υπό ανάπτυξη εκδόσεις του WebPet.gr για χώρες του εξωτερικού, όπως η Ρωσσία και άλλες, ενώ σύντομα θα είναι online το ηλεκτρονικό κατάστημα του WebPet, όπου θα μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ, τροφές και σνακ για τα αγαπημένα σας κατοικίδια!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.